Reflex27 Öğrenci Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 39 3 Ocak 2018 #1 Merhaba facebokdan yayınladıgınan pixel potre camera uygulamasını indirdim paket ayrıştırılma hatası veriyor yardım cı olurmusunuz
Merhaba facebokdan yayınladıgınan pixel potre camera uygulamasını indirdim paket ayrıştırılma hatası veriyor yardım cı olurmusunuz
semih61 Profesör Katılım 26 Ekim 2011 Mesajlar 1,456 Reaksiyon puanı 43 Puanları 228 3 Ocak 2018 #2 android oreo yüklü olması lazım telefonunda android 8 altına uyumlu değil.
A akifsekers8+ Öğrenci Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 62 Reaksiyon puanı 15 Puanları 8 5 Ocak 2018 #3 Reflex27 dedi ki: Merhaba facebokdan yayınladıgınan pixel potre camera uygulamasını indirdim paket ayrıştırılma hatası veriyor yardım cı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Aynen android oreo olması lazım sende yoksa paket ayrıştırma gerçekleşmedi yazar.Telefon markası nedir?
Reflex27 dedi ki: Merhaba facebokdan yayınladıgınan pixel potre camera uygulamasını indirdim paket ayrıştırılma hatası veriyor yardım cı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Aynen android oreo olması lazım sende yoksa paket ayrıştırma gerçekleşmedi yazar.Telefon markası nedir?