Pişman olan hırsız, ev sahibini aradı

temjelis

Asistan
Reaksiyon puanı
5
SAMSUN'da 29 yaşındaki M.A., 2 ay önce evinden altın küpe, 2 ltın zincir ve cep telefonu çaldığı 26 yaşındaki H.T. adlı kadını arayıp, pişman olduğunu söyledi ve buluşup çaldıklarını geri vereceğini söyledi. H.T. polisi arayarak buluşma noktasına gelen M.A.'yı yakalattı.

Olay 2 ay önce merkez İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre M.A., misafir olarak gittiği H.T.'nin evinin yatak odasındaki çekmeceden 1 çift altın küpe, 2 altın zincir ve cep telefonunu aldıktan sonra evden ayrıldı. Ziynet eşyası ve cep telefonunun çalındığını bir süre sonra fark eden kadın polisi arayarak evine hırsız girdiğini, kim olduğunu bilmediğini belirtip şikayetçi oldu.

Şikayetin ardından polis soruşturma başlattı. Dün M.A., H.T.'yi arayarak vicdan azabı duyduğunu ve bu nedenle kendisiyle buluşup çaldıklarını teslim edeceğini söyledi. Telefon konuşmasının ardından H.T. polisi arayarak durumu bildirip buluşma yerini onlara verdi. Buluşma noktası olan İlyasköy Mahallesi'ne önlem alan polisler, şüpheli M.A.'yı H.T.'nin yanına gelmesiyle yakalayarak gözaltına aldı.

Çaldığı altınlar ve cep telefonu üzerinden çıkan M.A., sorgulanmak üzere Polis Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ben olsaydım kadının yerinde belki polise vermeyebilirdim , sonuçta bence herkesin 2. bir şansı olmalı , ama tabi kadın asıl niyetinin ne olduğunu nerden bilecek ki..yazık olmuş..

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Bugün pişman olacak, yarın başkasının canını tekrar yakacak. Kadın en doğrusunu yapmış bence...

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Polise haber vermekle en iyisini yapmış ya hırsız buluşma yerine gelmeyip rotayı kadının evine çevirse benzeri hadise çok pişman oldum gel geri vereyim deyip evleri soyanları.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Adam hatunu kafalamak istemiş muhtemelen yoksa pişman olmuş filan hikaye bunlar

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
En iyisini yapmış,Ben den çaLanı asLa affetmem.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kendi kendi ele vermek diye buna denir.:D