Piranha ultra tab 7.0 iyimidir

firlama aygün

Öğrenci
Katılım
18 Temmuz 2013
Mesajlar
43
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar ben tablet alıcağım hem fiyatı hemde özellikleri uygun bir tablet buldum içinizde alan yada bilgisi olan varmı varsa bir kaç yorumunuzu alabilirmiyim sizce bu tablet iyimidir bu arada bu tableti genelde oyun oynamak için kullanıcam bilginize
 

arkabisrem

Asistan
Katılım
26 Temmuz 2007
Mesajlar
239
Reaksiyon puanı
11
Puanları
18
Piranha ya bulaşma. Teknoloji işindeyim piranha kadar kalitesiz bir mal üreten firma görmedim. Benden söylemesi. samsung apple felan al rahat et .
 

Burk.Clik

Profesör
Katılım
4 Eylül 2012
Mesajlar
2,221
Reaksiyon puanı
40
Puanları
48
Arkadasimda vardi. Goruntu kalitesi ve performans konusunda pek begenmedim. Oyunlarda sorun yasarsin.
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
1,063
Kesinlikle kendi ürününü sahiplenmeyen böyle kalitesiz bir vizyona bilişim sektöründe ben de hiç rastlamadım. Seri arıza nedeniyle iade için toplanıp gönderilen onlarca açılmamış ürünü, yani kullanılmış olmasını bırak, daha kutusundaki bandı açılmamış onlarca ürünü tek tek açıp tamir edip geri gönderen bir firmadan bahsediyoruz.

Bir seferinde bizde yaşanan bir diyaloğu aktarayım:

Denizli'den bir vatandaş: Alo iyi günler, filan şirket mi?
Biz: Evet, nasıl yardımcı olabiliriz.
+ Bizim Piranha marka bir GPS cihazımız vardı, henüz kullanmadık, arızalı çıktı, servise gönderdik, fakat onun yerine sizden Piranha marka oyun kolları gelmiş.
- Bir yanlışlık olmalı, normalde biz de kutusundan arızalı çıkan oyun kollarını servise göndermiştik, yanlışlıkla bizim ürünleri size yollamışlar.
+ Bizim GPS cihazımız ne oldu peki? Biz daha iki gün önce Teknosa'dan aldık, henüz hiç açılmadı cihaz, servis ise kullanıcı hatası diyor, ne yapacağız?
- Hanımefendi bizim de servise gönderdiğimiz ve 8 TL'ye kendimiz müşterimize sattığımız kutudan arızalı çıkan oyun kollarına kullanıcı hatası denildi ve de bizden her biri için 15 TL servis ücreti istendi. Kargo ücreti de bize ödetilecek. O yüzden biz ürünleri göndermeyin, orada çöpe atabilirsiniz dedik, fakat o kadar kalitesiz bir vizyonu var ki ürünleri yanlışlıkla size yollamışlar.
+ Bu bize gelen ürünler size ait öyleyse, ne yapalım bunları?
- Çöpe atın, zira biz mağazamızdaki bütün sıfır Piranha ürünlerini dahi çöpe attık.


Bizzat tarafımdan yaşanmış bir diyalog olduğu için paylaşıyorum, artık bir fikir edinirsiniz. :)
 

djvietnam

Profesör
Katılım
5 Temmuz 2011
Mesajlar
3,306
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
piranhamı allah düşmanıma nasip etmesin
 

firlama aygün

Öğrenci
Katılım
18 Temmuz 2013
Mesajlar
43
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar ben çok beğenmiştim ama öylemi diyosunuz çoğu maldan iyi ama napim inceledim hem bu mal zaten piranhanın en iyi 2. tablet ona göre seçtim ama birkaç yorum daha atın iyi bşi söyleyen çıksın yhaaaaaaaaaa
 
Üst