Piranha business tab 10.1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BtRc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=322
http://www.vatanbilgisayar.com/pira...-101-android-4/productdetails.aspx?I_ID=62931

arkadaşlar PIRANHA BUSINESS TAB 10.1 tabletle ilgili bir kaç soru sormak istiyorum
1-Bu tablet üzerinde bir mühendis çizim yapabilirmi ?
2-Oyunlar akıcı bir biçimde oynanabilirmi ?
3-Güncel olarak android güncellemesi alıyormu ?
4-Film veya diziler akıcı bir biçimde izlenebilirmi takılma donma gibi sorunları varmı ?
5-PIRANHA BUSINESS TAB 10.1 tabletin fiyatı VATAN'da 400Tl olarak gözüküyor bu fiyata daha iyi tablet bulursun diyenler varmı ?
6-Son olarak dokunmatiği ile ilgili bir sorun varmı ?
fikirlerinizi almak istiyorum kullanan varmı tavsiye edermisiniz arkadaşlar şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkürler :rolleyes:

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pek takan yok heralde :)

pek takan yok heralde :)

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Daha önce başka piranha ürünleri kullandım, çok fazla kaliteli olduğunu söyleyemem. Ama verdiğin paraya göre kalite oranı iyi. Piranha ürünü kullanan çok fazla bulamazsın, bu nedenle bu tableti almak yerine etrafında çevrende başka tablet kullananlara bak. Mümkünse onlarınki kendin test et, ona göre al. Zaten genel olarak orta seviye bir android tablet 400-600 Tl arası değişiyor.

RONEO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam BtRC; Bahsettiğin tableti 6 yaşındaki kızıma hediye olarak aldım.... ama ondan daha çok ben ve annesi kullanıyor =)

tablet normal kullanım için ideal. yani oyun oyna nette sörf yap. tv izle... gelelim senin sorularının cevaplarına

1) mühendis çizimi nasıl olur bilmiyorum ama kızım çok güzel resim çizebiliyor =)
2) oyunlarda sorun yaşamıyoruz akıcı bir şekilde oynuyoruz ... ancak vurdulu kırdılı yoğun sahnelerin olduğu oyunlar oynamadık o nedenle fsp türü oyunlarda durum ne bilmiyorum.
3) android 4 le geliyor zaten o yüzden sıkıntı yok.. ancak sürekli güncelleme olurmu dersen bilemem pirenha.com.tr destek sayfasından takip edebilirsin. telefonla ulaşabileceğin teknik serivisi var.
4) film ve tv izliyoruz tabletimizle sıkıntı yaşamadık.
5) evet fiyatı 400 tl ben de bu fiyata aldım... bu fiyata alabileceğin en iyi tablet olduğunu söyleyebilirim. için rahat olsun.. 150-200 TL daha fazla verebiliyorsan daha iyisini alabilirsin...

Değerlendirme: işlmeci tek çekirdek o nedenle profosyonel kullanım için uygun olmaz kanaatim.. ram 1 gb ddr3 oldukça yeterli. Dokunmatik hassasiyeti normal kullanımda sıkıntı yok çok hızlı hareketlerde randımanlı değil yani 100 üzerinden 90 veriyorum ama yeterli.. Ekran TFT eski teknoloji ama görüntü sorun yaratmıyor.. IPS değil IPS ekranlar için 150-200 tl fazla ödemen lazım.
Sözün kısası bu fiyata alabileceğin en iyi tablet şuan.... normal kullanım için %100 yeterli yani oyun oynim, nette sörf yapim, tv izlim diyorsan başkasını arama...

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cevapların için çok saol almayı düşünüyorum. :)

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
başka yerlerde satıyor yaw bir yer satmıyorya sadece :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:) internetten alışveriş yapma.... cihazı sıkıntılı verebiliyorlar.:thumbup: ama iyi bir tablet ben bizzat kullanıcısıyım. sadece üst üste 5-6 tane uygulamayı açıp kapatırsan biraz kasıyor. tabi ona kasmak denirse. işte bilirsin . kapanmaya zorla felan diyor .. ama bence bu fiyata en iyi tablet olduğunu düşünüyorum..

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alırsan google play'den busybox uygulamasını yükleme. :D Benim tableti mal etti,servise vermek zorunda kaldım.Business Tab III 10.1 benimki.

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy Tab 10.1 bir mühendis için en ideal android tablet olur diye düşünüyorum. Hem s-pen hem samsungun geliştirdiği yazılımlar hem teknik gücü en iyisi diye düşünüyorum .

http://www.teknosa.com/urunler/119960728/samsung-n8005-galaxy-note-10-1-inci-siyahi-tablet?catalog=bilgisayar&category=tablet-pc&categoryNumber=739 burda var bide tolga abinin incelemeside vardı zannedersem :)

http://www.teknosa.com/urunler/119960728/samsung-n8005-galaxy-note-10-1-inci-siyahi-tablet?catalog=bilgisayar&category=tablet-pc&categoryNumber=739 burda var bide tolga abinin incelemeside vardı zannedersem :)

http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-note-10.1-video-inceleme-40106.html buda inceleme :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim piranha business iii tab 10.1 var, ama ekranda çöp kutusu görünmüyor, kendimiz mi oluşturacağız acaba ?

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim piranha business iii tab 10.1 var, ama ekranda çöp kutusu görünmüyor, kendimiz mi oluşturacağız acaba ?
File manager kısmında üstteki menüde en sağa tıklarsan düzenleme seçeneklerine (kes-kopyala-yapıştır vs.) ulaşırsın.Oradan sanırım sorununu çözebilirsin

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Senin istekerine cevap verebilecek kapasitede değil Samsund Galaxsy tab 2 10.1 tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bu tableti nasil guncelesticem bi yardimci olurmusunuz ve nete cok yAvas bu..:(

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ucuz alacaksan vestel,piranha tarzı bildiğin marka tabletler al concord nedir ya

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Piranha baya iyi gidiyor eminim 2014 civarı kendini daha fazla hissettirecek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uzak durun ne recovery var nede cm yükleniyor. wifi çekmiyor ve a10 işlemci çok yavaş..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
buness ııı tab 10.1 kaç mbps destekliyo acaba yardımcı olurmusunuz. birde avea iyi midir?

doklom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben aldım sürekli çöküyo sakın bulaşma piranha dark everest airtes polypad hometech inca oblio mint reedpad vippad mobee bunların hepsi ayda bir engeç çöker yada arıza verir kaliteli tablet al kafan rahat etsin[h=2][/h]

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben aldım sürekli çöküyo sakın bulaşma piranha dark everest airtes polypad hometech inca oblio mint reedpad vippad mobee bunların hepsi ayda bir engeç çöker yada arıza verir kaliteli tablet al kafan rahat etsin[h=2][/h]

Bu markalarin hepsini kullandiniz mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu tablete 270 tl ye arkadas almış bende almak istiom da iyi kötümü

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=322
http://www.vatanbilgisayar.com/pira...-101-android-4/productdetails.aspx?I_ID=62931

arkadaşlar PIRANHA BUSINESS TAB 10.1 tabletle ilgili bir kaç soru sormak istiyorum
1-Bu tablet üzerinde bir mühendis çizim yapabilirmi ?
2-Oyunlar akıcı bir biçimde oynanabilirmi ?
3-Güncel olarak android güncellemesi alıyormu ?
4-Film veya diziler akıcı bir biçimde izlenebilirmi takılma donma gibi sorunları varmı ?
5-PIRANHA BUSINESS TAB 10.1 tabletin fiyatı VATAN'da 400Tl olarak gözüküyor bu fiyata daha iyi tablet bulursun diyenler varmı ?
6-Son olarak dokunmatiği ile ilgili bir sorun varmı ?
fikirlerinizi almak istiyorum kullanan varmı tavsiye edermisiniz arkadaşlar şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkürler :rolleyes:

TABLETİ KULLANAN BİRİ OLARAK CEVAP VEREYİM..
1. BIRAK MÜHENDİSİ NORMAL BİR ÇOCUK İÇİN BİLE BAZEN ÇİLEYE DÖNÜŞTÜREN Bİ DOKUNMATİĞİ VAR :cursing:
2.OYUNDAN KASTIN TEMPLE RUN GİBİ OYUNLAR İSE O OLUR.NFS yi yüklemiştim ben ONUDA AÇTI FAKAT YİNEDE ÇOK GÜVENME.
3. BUNU NEDEN SORDUN ANLAMIŞ DEĞİLİM :mrgreen: GÜNCELLEME VE PİRANHA İKİSİ AYRI DÜNYALARIN ÇOCUKLARI :crying:
4. VALLA FİLM YÖNÜNDEN ŞÖYLE Bİ ARTISI VAR HEM EKRAN BÜYÜK HEMDE FLASH BELLEĞE FİLM ATIP İZLEYEBİLİRSİN.
5.400 TL yi BÖYLE TABLETE VERMEYECEĞİNİ UMUYORUM.
6. TAKILMA OLUYOR BU BİR GERÇEK.
SON OLARAK BU TABLETTDEN 6 AY ÖNCE KURTULAN Bİ KARDEŞİN OLARAK TAVSİYEM SAKIN OLA ALMA.BUNUN YERİNE ASUS MEMO PAD HD 7 yi ŞİDDETLE ÖNERİYORUM..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:bored:bence hiç almayın ben aldım pişmanım fiyatıda gitti gidiyorda 259 tl