Piramitleri Karmlar!

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten kadim bir dostumun tavsiyesi üzerine izleme yanlışlığını yaptım.Video bitene kadar güldüm ama sonunda ağlamak gerektiğine karar kıldım.Komik videolara koyamadım çünkü komik olmadığını düşünüyorum.Acaba piramit deyince akıllarına ne geliyor insanların.Umuyorum sunucumuzunda dediği gibi o beyfendi şaka yapıyor olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=_NkXoZRwoNc

Daha bir çoğu var Dinozorların korunmaya alınması diğer favorim. :)

Seçme ve seçilme hakkı kadınlara da verildi! Bu içler acısı röportajda 1 kızımız doğru cevabı veriyor,hani diyorsun saçları uzatmış falan,devrimcilerin veya karşı devrimcilerinde saçları uzun gibiydi diyorsun okumuştur adam ya da belki zekidir ama
demekki her saçı uzun aynı cevabı vermiyormuş,üzülerek anladım.
Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmiş>>| watch?v=qfTAZTJdtwA&feature=related

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
zuahauhauah gümrükte bağlantıları vardır diyo ya :D :D :D :D :D koptum resmen :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
güldürücü ve düşündürücüüü

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
mısır piramitlerinin oray götüreceksin abi baktıracaksın nasıl bunu taşırsın dicen o zaman belki anlar :D

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Videoyu yapanların gerçekten biraz bunu istedikleri belli oluyor ama yinede insanlar en azından ilk okulda ezberletilen seçme ve seçilme hakkı kadınlara Atatürk zamanında verildi,ilkeler inkılapları bilselermiş.

Eğitim, insanın okulda öğrendiği her şeyi unuttuğunda arta kalandır.
Albert Einstein [Bu sözü doğrular nitelikte röportajlar olmuş]

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gülemiyorum :I
insanlar bilmedikleri seyler hakkında yorum yapmaya ne kadar meraklılar :I

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Dendiği gibi keşke hepsi ne sorulduğunu bir 5 sn düşünseydi...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
aman tanrım ya inanılmaz bir olay :S >X<

Bu insanlar nerde yaşıyolar kımın cocukları hangı okullarda okumuslar kim dogurmus bunları kım yetıstırmıs ???

10 yıl oncekı Türkiye bu haldemiydi, yoksa biz seçilmiş insanlarmıyız.HERO'muyuz biz :D :D

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Birkaç ay önce Çanakkale savaşının kimlerle yapıldığını yerel bir tv kanalı sokakta insanlara sormuştu. Sonuç bu videodan daha kötüydü. Yani bir ilerleme yok.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
O nu gerçekten bilmediklerinden cevaplayamamışlardı.Anzak deyince adamlar ilk defa duymuş gibi oldular o röportajı hatırlıyorum.Bu düşünmeden cevaplamak ile alakalı bir durum.
Ekmek eczanelerde satılacakmış artık teyzecim ne diyorsun diyor teyze soru bitmeden Allah büyük yavrum Allah en hayırlısı neyse onu göstersin bizlere diyor...

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aynısını su anda yapsalar pek de farklı olmaz kanımca :)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yok ben farklı olacağını düşünüyorum aynı yerde aynı sorular insanlara sorulsun veya farklı sorular yarısından fazlasının mantıklı cevap vereceğine inanıyorum.Ama mutlaka çıkacaktır,daha anlamadan avrupa usulü güzel olur falan diyenler.