Sende virüsfobi var arkadaşım ??? Hayır pinterest görselinden virüs bulaşmazPinterest üzerinden indirilen bir görselde virüs olma ihtimali var mı virüs bulaşır mı?
Mobil uygulaması üzerinden fotoğrafı indir diyip indireceğim
Ksksksoz virüs lerden çok korkuyorum bu yüzden bir şey yapamadan önce 40 kere araştırım. Sana çok teşekkür ederim bütün konularıma cevap vermişsin eyvallah.Sende virüsfobi var arkadaşım ??? Hayır pinterest görselinden virüs bulaşmaz
Eyvallah rica ederim krdsmKsksksoz virüs lerden çok korkuyorum bu yüzden bir şey yapamadan önce 40 kere araştırım. Sana çok teşekkür ederim bütün konularıma cevap vermişsin eyvallah.
Virüslerden korunmak istiyorsan apple ekosistemine geç ekstradan yanında kolanya ve maske bulundur.iyi forumlarKsksksoz virüs lerden çok korkuyorum bu yüzden bir şey yapamadan önce 40 kere araştırım. Sana çok teşekkür ederim bütün konularıma cevap vermişsin eyvallah.
Aynen shsgfsgfgsf zaten geçmiş bile Mac ve iPhone almış hxhgsfgsfgsgfsfgsVirüslerden korunmak istiyorsan apple ekosistemine geç ekstradan yanında kolanya ve maske bulundur.iyi forumlar
Bu arkadaşın her iki konusundan birisi virüsPinterest üzerinden indirilen bir görselde virüs olma ihtimali var mı virüs bulaşır mı?
Mobil uygulaması üzerinden fotoğrafı indir diyip indireceğim
Mskkdkdkd aldığımı nereden biliyorsun knkAynen shsgfsgfgsf zaten geçmiş bile Mac ve iPhone almış hxhgsfgsfgsgfsfgs
Unuttun mu cihazıma fotoğraf aktardığımda virüs bulaşır mı konusuna bende mesaj yazmıştım oradan iPhone aldığını öğrendim daha sonra ise Macte en yararlı uygulamalar konusunda da ben mesaj yazdım oradan da Mac aldığını öğrendim shfhshfhs ??Mskkdkdkd aldığımı nereden biliyorsun knk
Valla helal olsun iyi gözlemcisinUnuttun mu cihazıma fotoğraf aktardığımda virüs bulaşır mı konusuna bende mesaj yazmıştım oradan iPhone aldığını öğrendim daha sonra ise Macte en yararlı uygulamalar konusunda da ben mesaj yazdım oradan da Mac aldığını öğrendim shfhshfhs ??
Eyvallah ?Valla helal olsun iyi gözlemcisin
Alakası yok ne virüsüKsksksoz virüs lerden çok korkuyorum bu yüzden bir şey yapamadan önce 40 kere araştırım. Sana çok teşekkür ederim bütün konularıma cevap vermişsin eyvallah.