Pinterest'in Türkiye Kararı

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bildiğiniz gibi tüm sosyal medya uygulamaları Türkiye'ye temsilcilik ofisi açmak zorunda.
Temsilcilik açmayan sosyal ağlara 'reklam yasağı'

Çoğu büyük sosyal medya platformunun temsilcilik atamayı kabul etmesi üzerine Pinterest'ten de güzel haber geldi.
Kullanıcılar Pinterest'e neden giremiyorum sorusuna yanıt arıyor - Pinterest  neden açılmıyor? - Teknoloji Haberleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan Twitter hesabından yaptığı açıklamada tüm sosyal medya platformlarının temsilcilik açmayı kabul ettiğini açıkladı.

Tüm sosyal medya platformları temsilcilik atamayı kabul ettiği için kısıtlama getirilmesine gerek kalmayacak yani.

haber7

Reaksiyon puanı
279
çok güzel bir haber hem fis açacaklar kullanıcıların işleri kolaylaşacak hemde devlete gavurlardan vergi gidecek her türlü güzel haber

Reaksiyon puanı
279
Parayı da bizden kazanacaklar...
zaten herkes kazanıyor bırak bir kısmınıda bize vergi olarak versinler kaç yıldır kimler kimler kazanıyor bizden para kazanmamaları için bu uygulamaların kullanımının yasaklanması lazım oda diktatörlüğe girer üstelik hesap çalınma olayları başta olmak üzere birçok sorun daha kolay çözülecek

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,398
Pinterest den daha önce binlerce kez resim almışımdır kullanmışımdır ama hiç hesap açma gereksiminde bulunmadım.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Bir arkadaşım ordan Koreli çocuk fotoğrafları alıyordu banada pinteresti önerdi o günden beri kullanırım sevindim.

Arkadaş bu forumdandı ama uzun süredir gelmiyor :(.