Pinhani - "Yitirmeden"

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar Pinhani yeni bir klip hazırlamış. Gerek şarkı gerek klip çok güzel olmuş. Özellikle klipte kullanılan tema bence mükemmel.

Buradan işitme engellili kardeşlerimizi düşünüp bu güzel çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

[video=youtube;cv6gfpDiYkQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cv6gfpDiYkQ[/video]

Klibi müyap yayınlamıyor. Bizzat Pinhani sevenleri için kendi youtube sayfasından paylaşıyor. Bu sebepten paylaşmakta sakınca görmedim.

Kaynak için Pinhani'nin web sitesine bakabilirsiniz : http://www.pinhani.com/

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ayıptır bari bir mesaj yazan çıksaydı şu konuya:hammer: :dil:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Profil foton güzelmiş.Jessica Alba <3 :D

Şaka bir yana klibi beğendim.Bir kaç oyuncuyu gördüm gibi sanki klipte.Ama güzel yapmışlar.Şarkıda güzel açıkçası bu sesle bu şarkıyı çalarak kendim söylemeyi isterdim.Neyse emeğe saygı.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ne güzel bir şarkıdır bu yaa hapımıda aldım :):) bu şarkıyıda dinledim kendime geldim başka yokmu...:):)

Bilmiyorum elbet vardır. Bulursak paylaşırız. Strese girince bende dinliyorum iyi geliyor. Unuttuğum bazı şeyleri hatırlatıyor bana :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gaz verme gaz :D

Gaza gelen tiplerden değilimdir :)

la ne verecem gaz pinhaninin bir kavak yellerine yaptığı müziği bilirim zamanında ağzımda dolaştırıp durdum :):) çok severdim ama unuttuydum gerçekten mükemmel seni övmüyorum pinhaniyi övüyorum :):) snide tebrik ediyorum :):)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
İyi düşünmüşler, güzel olmuş.

Bir de işaret dili nasıl öğrenilir, internet üzerinde araştırdığım kadarıyla çok fazla bilgi bulamadım.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İyi düşünmüşler, güzel olmuş.

Bir de işaret dili nasıl öğrenilir, internet üzerinde araştırdığım kadarıyla çok fazla bilgi bulamadım.

Hocam ben işitme engelliler lisesinde çalıştım bir dönem. En iyi öğrenme yolu yaşayarak içinde bulunarak öğrenme. Onun alternatifi kurstur. internette anlatım cd leri var ama çok işini görmez. Çünkü işaret dilinde bölgeye, ülkeye göre bazı işaretlerin anlamları değişebiliyor. Çoğu genel olsada.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Hocam ben işitme engelliler lisesinde çalıştım bir dönem. En iyi öğrenme yolu yaşayarak içinde bulunarak öğrenme. Onun alternatifi kurstur. internette anlatım cd leri var ama çok işini görmez. Çünkü işaret dilinde bölgeye, ülkeye göre bazı işaretlerin anlamları değişebiliryor. Çoğu genel olsada.

Hımm.. Teşekkürler :)