pingim çok yüksek ne yapmalıyım?

Yiğit Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran Alıntısı.JPG

internet downloadım ve uploadım böyle türkcell süperonline fiber kullanıyorum. oyunlarda pingim 300-400 civarı oluyo türkcelli arıyorum iyileştirme yapıyolar fakat anlık olarak düzeliyo 5 dk sona gine çıkıyo ne yapmam gerekiyor?

millonertiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
kablolu dene ailedeki herkes 1 saatliğine internete bağlanmasın fırlarsa yine bilgisayarda virüs varmı diye tara arka plandaki uygulamaları kapa google dahil fırlarsa yine tek yapabilceğin superonline aramak ttnete hiç böyle sorunla karşılaşmadım stabil 40 alıyom

Bu arada bu forumda internetle ilgili bırak yardım etmeği kimse konuya cevap yazmıyo technopatta yazarsan yardım ederler ben bildiğim kadarına aktardım sana

Yiğit Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablolu dene ailedeki herkes 1 saatliğine internete bağlanmasın fırlarsa yine bilgisayarda virüs varmı diye tara arka plandaki uygulamaları kapa google dahil fırlarsa yine tek yapabilceğin superonline aramak ttnete hiç böyle sorunla karşılaşmadım stabil 40 alıyom

Bu arada bu forumda internetle ilgili bırak yardım etmeği kimse konuya cevap yazmıyo technopatta yazarsan yardım ederler ben bildiğim kadarına aktardım sana
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
Benim ping 10-20 arası geziyor seninki yine iyi.

kaan27kk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
kablolu internet kullan kablo tak PC ye

AhmetBasqaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Modeme reset çek açık programları kapa ve speed test bir hız testi yap