Ping Sorunu

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
TTNET 16 mps netlimitsiz paketi mevcut. Hız konusunda sıkıntı yok fakat oyunlarda aldığım ping değerleri gerçekten çok kötü daha önce akk den olabileceğini düşündüm ama bu ay kota sıfırlanınca ping değerlerimde bir değişme olmadığını gördüm. LoL,Fifa ve CS GO oynarken ping 100 ün altına kesinlikle düşmüyor hatta bazen ani olarak ping yükselmeleri oluyor buda bazen oyundan düşmeme neden oluyor. Bu 2 testi ardı ardına yaptım fakat değerler farklı çıktı. Ben modemden kaynaklana bileceğini düşünüyorum bir fikri veya çözüm yolu bilen varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
112107803.png

3963968321.png

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Daha önce ping yoksa tahmin edeceğin gibi modemden olmuyor. Bende aynı sorunları yaşadım sebebi satralden ölü sinyal gelmesi. Hızda problem yok doğrudur kesintisiz ama sinyal kalitesi kötü geliyor bölgeden santralin yenilenmesi gerekiyormuş çok şükür burda halloldu ping 8 ila 16 arası şuan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yani bi ttneti ara konuş derim şikayet formu oluştur ilgileneceklerdir konu komşu ttnettten aynı sıkıntıyı yaşıyorlarmıymış acaba oda merak konusu

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Daha önce ping yoksa tahmin edeceğin gibi modemden olmuyor. Bende aynı sorunları yaşadım sebebi satralden ölü sinyal gelmesi. Hızda problem yok doğrudur kesintisiz ama sinyal kalitesi kötü geliyor bölgeden santralin yenilenmesi gerekiyormuş çok şükür burda halloldu ping 8 ila 16 arası şuan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yani bi ttneti ara konuş derim şikayet formu oluştur ilgileneceklerdir konu komşu ttnettten aynı sıkıntıyı yaşıyorlarmıymış acaba oda merak konusu
Yazın durum böyle değildi 1-2 aydır yaşıyorum bunu.

jabram1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emmoğlu şu ping zıkkımının temel çözümü için bulundugun yerdeki türk telekom binasına gidip ordaki teknik dayılarla gorusup senın portunu sanal olarak aktarmalarıdır. yoohsaaaaa sen callcenterı ara derdını yaz boz et falan fistan olmazzz. portun sanırım huawei santralde, onu sanal olarak daha az kullanıcı besleyen bı porta aktaracaklar, uyduda kanalı 1den 2ye tasıyon hah ıste aynısı..

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Yarın ttnet e gidip konuşacağım. 110 dan aşağıya inmiyor pingim ne olacaksa olsun artık sıkıldım bu şekilde kullanmaktan.

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende 3-4 gün önce netlimitsiz 8mb'den ultranet 16 mb'ye geçtim ilk 2 gün normaldi ping sonradan ping yükselmesi oldu internetten oynadığım bazı oyunlarda takılmalar oluyor speedtestte 47ms çıkıyor ping arasam faydası olurmu acaba sorun olsa hatta 2 gün normal ping gelmezdi?