Pınar Gültekin'in katili tutuklandı

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Edinilen son dakika bilgisine göre, jandarma ve polis ekiplerince alınan yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan Avcı, 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürme' suçundan tutuklandı. Pislik adam en ağır cezayı alır umarım.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,665
Edinilen son dakika bilgisine göre, jandarma ve polis ekiplerince alınan yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan Avcı, 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürme' suçundan tutuklandı. Pislik adam en ağır cezayı alır umarım.

En ağır cezayı mı alır ?

Cümlenin tam olarak neresine inanıyoruz :(

@Didem Ergin

M

Murat Burç

SDN Okuru
Başka yerde de yazdım.
Hak edilen idam.
İyi hal 60 yıl
Takım elbise -20 yıl
Dayı faktörü -20 yıl
Af muhtemel -10 yıl
10 yıl sonra dışarıda

Ay kıyamam ceza mı alacak sandınız? Üzüldünüz mü? Kalbiniz mi kırıldı? Olmayan adalete isyan mı edeceksiniz?
Fetöcü damgası yer oturursun kes sesini alırlar ayaklarının altına.

Bu ülkede neler neler oldu. Bu dediklerim mi olmayacak?

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185

InsAllah en ağır cezayı alır şerefsiz...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
1595369873174.png

Pınar hanımın ağabeyinin anlattıkları:

İstanbul'da tekstil işiyle uğraşan Pınar Gültekin'in ağabeyi Vedat Gültekin ise, şöyle konuştu: "Kız kardeşim burada üniversite okurken kendisiyle arkadaş olmak isteyen kişi kendisini bekar olarak tanıtıyor. Sonra kız kardeşim kendisinin evli olduğunu öğrenince bir daha aramamasını söylüyor.
Adam bunu duyunca kız kardeşimi yaka paça vurarak, darbederek arabasına bindirerek, ormanlık alana götürüyor. Orada dövüyor.
Bayıldığını görünce kızı boğarak öldürüyor. Ardından varilin içine koyup benzin döküp yakıyor. Daha sonra üzerine beton döküyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da zaten bizzat davaya müdahil olacaklarını söyledi.
Bu olay yarın başkasının başına gelebilir. Şu an Adli Tıp Kurumu'nda vücudu deforme olduğu için DNA testi yapılacağı ve 15 güne kadar sürebileceğini söylediler.
Bizim bu kadar bekleyecek vaktimiz yok. Cenaze için akrabalar yola çıkmış durumda. Mezarı bile Bitlis'in Hizan ilçesinin Kayber köyünde bu sabah kazılmıştır."

Hem evli hem de bar işletiyormuş şeytan tıynetli...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Çeker bir takım elbise, hakim karşısında el pençe divan durur masum gözükür, bir dayı bulur 10 yıl alır yarısını yatar yarısını da tazminat ödeyip çıkar yazıyorum buraya.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
1595370543965.png

Not: Şuraya yazıyorum o adam ya hapiste intihat etti denilecek yada bir mahkum tarafından öldürülecek.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Ekli dosyayı görüntüle 109225

Not: Şuraya yazıyorum o adam ya hapiste intihat etti denilecek yada bir mahkum tarafından öldürülecek.
Al bak taze taze ağırlaştırılmış müebbet hapise iyi hal indirimi

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,561
iş, aile ve evlilik dışı ilişki söz konusu olduğu için belki intihar eder baskıya ya da sonuçlarına dayanamayıp. umarım öyle yapar yani. başkasının elini kirletmesine gerek yok kendini öldürse iyilik yapar çevresine. kaldığı yere bir iki bez parçası bırakırlarsa belki kendini asma şansı olur.

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Cezaevinde fazla yaşamaz ya şiş’i yer karnına ya da şişeyi yer farklı bir yerine ama illa ki yaşatmazlar içerde Beter olsun

Mehmedxr

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Ülkede idam olsa sırf islamda var diye demediğini bırakmayacak insanlar adalet istiyor idam hakdır bu adama karşı kim karşı çıkarsa çıksın getirsinler şu idamı yayınlasınlar trt'de 4k canlı yayında bak bakalım ülkedeki suç oranındaki düşüşe...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Al bak taze taze ağırlaştırılmış müebbet hapise iyi hal indirimi

Dava içeriğini bilmiyorum Mahkemeler delil ile çalıştığı için alt mahkemesi üst mahkemesi itiraz mekanisması flan var. Herşey DELİLE VE KANITA bakıyor toplam 3-4 mahkeme var itiraz ile kararı bozabilecek. ( Mesela Emine Bulut cinayeti vardı kızının yanında boğazını kesip öldüren şerefsiz günlerce gündem olmuştu. O adam ağırlaştırılmış mühebbet almadı normal mühebbet aldı mesela. ( Gerekçe önceden planlayıp Canavarca islerle acı çektirerek öldürmek istediği kanıtlanamadı diye. ) Bu şerefsiz ağırştırılmış mühebbet nasıl almaz diye delirdim resmen haberi okurken ama canavarca his yoksa mühebbet alır diyor adamlar :( Direk idam edilmesi gereken adam gitti düz mühebbet hapis aldı.

Yarın öbürgün bu davanında ayrıntıları görülecek mesajlajmalar telefon görüşmeleri ortaya çıkacak. Üzülerek söylüyorum ki kız adamın evli olduğunu bilerek sevgili olduysa ne yazık ki bu davada düz mühebbet alır gibime geliyor...

şerifIssı!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Cinayet Suçlarında iyi hal indiriminin uygulanmaması gerekiyor. Hatta bu tür suçlarda artık idam cezasının getirilmesi gerekiyor. İnsanlar bilemiyor Evli mi bekar mı Bu kaçıncı genç kız cinayeti oldu artık sayamıyorum. Siyasi partilerin bu konuda Somut adımlar atması gerekiyor.Burada partcilik yapmayada gerek yok Öldüren Kişi Chp'li diye Taglar açılıyor Ölen kişi de belkİ Chp'li saçma sapan şeylere takılıyoruz.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
İnşallah içerde şişlerler onu.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Dava içeriğini bilmiyorum Mahkemeler delil ile çalıştığı için alt mahkemesi üst mahkemesi itiraz mekanisması flan var. Herşey DELİLE VE KANITA bakıyor toplam 3-4 mahkeme var itiraz ile kararı bozabilecek. ( Mesela Emine Bulut cinayeti vardı kızının yanında boğazını kesip öldüren şerefsiz günlerce gündem olmuştu. O adam ağırlaştırılmış mühebbet almadı normal mühebbet aldı mesela. ( Gerekçe önceden planlayıp Canavarca islerle acı çektirerek öldürmek istediği kanıtlanamadı diye. ) Bu şerefsiz ağırştırılmış mühebbet nasıl almaz diye delirdim resmen haberi okurken ama canavarca his yoksa mühebbet alır diyor adamlar :( Direk idam edilmesi gereken adam gitti düz mühebbet hapis aldı.

Yarın öbürgün bu davanında ayrıntıları görülecek mesajlajmalar telefon görüşmeleri ortaya çıkacak. Üzülerek söylüyorum ki kız adamın evli olduğunu bilerek sevgili olduysa ne yazık ki bu davada düz mühebbet alır gibime geliyor...
Kız evli olduğunu öğrendikten sonra adamdan ayrılmış diye biliyorum. Adam peşini bırakmamış sanırım.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Cinayet Suçlarında iyi hal indiriminin uygulanmaması gerekiyor. Hatta bu tür suçlarda artık idam cezasının getirilmesi gerekiyor. İnsanlar bilemiyor Evli mi bekar mı Bu kaçıncı genç kız cinayeti oldu artık sayamıyorum. Siyasi partilerin bu konuda Somut adımlar atması gerekiyor.Burada partcilik yapmayada gerek yok Öldüren Kişi Chp'li diye Taglar açılıyor Ölen kişi de belkİ Chp'li saçma sapan şeylere takılıyoruz.

Siyaset bu kadar ucuz oldu işte.
Öldüren senden mi benden mi kavgası başlatıyorlar birde.