pilotlardan rica et kokpite gir![]()
aslında uçaktan korkuyormuş gibi yapıp pilotun yanında olmak istediğimi belirtecem bi gün

pilotlardan rica et kokpite gir![]()
Yazdıklarınıza dayanarak biraz araştırma yaptım fakat sizin söylediğiniz gibi eğitim ücretiniz ilerde maaşınızdan kesilir gibi bi seçenek bulunmuyor eğitim ücreti 100 bin amerikan dolarıdır diyorIlk once duolingo.com dan ingilizce ogren.
Sonra thy nin her yil duzenledigi sinavlar var o sinava girmek icin universiteden beli bolumler var onlardan birini oku genellikle muhendislik kabul ediyorlar ama isletme falanda var googledan thy sinav kabul universtileri diye arat bulirsun.
Sonra sinava giritosu. Kazanirsan thy seni almanyaya falan gonderip sana atpl ve ppl lisans egitimleeini veriyorlar
Ve Thy de pilot oluyorsun. Egitim ucreti aylik maasindan kesiliyo ve 15 yil Thy de calisma zorunlulugu var.
Thy 2020 tlye kadar 300 olan ucak filosunu 500 e cikarmayi planliyo dolayisiyla pilot lazim bunuda yurt disindan temin etmek yerine turkiyeden temin etmeyi planliyo
Sorun olursa cekinmeden sorabilirsin
Ben maas dan kesliecegini thy nin turkmenistan subesi mudurunden ogrendimYazdıklarınıza dayanarak biraz araştırma yaptım fakat sizin söylediğiniz gibi eğitim ücretiniz ilerde maaşınızdan kesilir gibi bi seçenek bulunmuyor eğitim ücreti 100 bin amerikan dolarıdır diyor
![]()
Evet ben türk hava kurumuna bakmışım türk hava yollarında dediğiniz gibiymiş üniversiteden mezun olduğum gibi bunun peşinden koşucam inşallah çocukluk hayalimi gerçekleştirmek içinBen maas dan kesliecegini thy nin turkmenistan subesi mudurunden ogrendim
Sanirim siz turk hava kuvvetlerine bakmissiniz
Kac yasindasinizEvet ben türk hava kurumuna bakmışım türk hava yollarında dediğiniz gibiymiş üniversiteden mezun olduğum gibi bunun peşinden koşucam inşallah çocukluk hayalimi gerçekleştirmek için