Pilde Ekran Kararması Sorunu

ozkan1818

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi forumlar. Asus x54c bilgisayarım var. şarj'dayken hiçbir sıkıntı yok fakat pil'deyken arka plan rengine göre (siyah ağırlıklı görüntü veya beyaz ağırlıklı) ekran kısılıp aydınlanıyor.güç ayarlarından baktım fakat bulamadım.bu sorunu nasıl çözebilirim? işletim sistemim Windows 7 home basic x86.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
sag alttakı batarya sımgesınden guc seceneklerıne gırıp plan ayarlarını kurcala. Gorunce ankarsın zaten. Mobılde olmasaydım daha detaylı anlatırdım.

BGAREPAİR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağ Alt Kısımda Pil Simgesi Vardır Oraya Birker Tıkla Ekran Parlaklıgını Ayarla Diye Bir Seçenek Karsına Cıkacak Ona Tıklayarak Pilde iken de Sarjda İkende Ayarlarını İstediğin Gibi Değiştirebilirsin.

İletişim/Destek: notebook.onarim@hotmail.com

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Pil simgesine tıkla-diğer güç seçenekleri-güç tasarrufu modu karşısında plan ayarlarına tıkla. Seçeneklerin altında ekran parlaklığıyla ilgili ayarı göreceksin. Oradan ayarlayıp değişiklikleri kaydet diyorsun.

ozkan1818

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ondan bahsetmiyorum arkadaşlar.ekran otomatik olarak arkaplan rengine göre kısılıp açılıyor.yani siyah temalı bir film site vb girdiğimde kısılıyor beyaz zemine getiğimde açılıyor.ilk kez karşılaşıyorum sadece bu pcye özelmi üretilmiş nedir çözemedim :)