Darkness3472
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 144
Acaba PİL orjinal miİphone pil sağlığımı göremiyorum belirleyemiyor diyor ne yapmalıyım sorun nedir
Son güncellemeleri yaptım bataryada sorun var 1 ay önce değiştirmiştim neyse hine değiştireceğim mecbur teşekkürler yardım ettiğiniz içinGüncelleme yapmasıysanız veya pil Apple ürünü değilse olabilir.
Onu ben yazmamıştım da neyse.Son güncellemeleri yaptım bataryada sorun var 1 ay önce değiştirmiştim neyse hine değiştireceğim mecbur teşekkürler yardım ettiğiniz için
Apple desteğe sorun size batarya sağlığınızı söyleyecektir.İphone pil sağlığımı göremiyorum belirleyemiyor diyor ne yapmalıyım sorun nedir
Batarya orjinal değilse göremezsin.Orjinal batarya kullanmanı tavsiye ederim.İphone pil sağlığımı göremiyorum belirleyemiyor diyor ne yapmalıyım sorun nedir
Pil sağlığı kaç bataryanın?
99 du en son batarya entegresi bozulmuş yan sanayi batarya kullanmaktan yan sanayi şarj aleti kullanmanında zararı olmuş. Açılıyordu 5 dk sonra kapanıyordu sonra açılmadı işte götürdüm Kolayca düzeltilebiliyor ama parçasını bulmak biraz zor İnşallah bügün teslim alıcamPil sağlığı kaç bataryanın?