vinsanity1525
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 444
garanti sürem 18.10.2022 de doluyo o tarihe kadar apple servisine gitsem ücretsiz pil değişimi yapıyolarmı?
Pil şarjı döngü sayınız 500 olmadan pil sağlığı %80 veya altına düşerse batarya değişiminden ücretsiz olarak değiştirebiliyorlar.Ve biraz hızlı düştüğünü söylersen değiştirirler herhalde.garanti sürem 18.10.2022 de doluyo o tarihe kadar apple servisine gitsem ücretsiz pil değişimi yapıyolarmı?
500 olup olmadığına nerden bakıcam döngününPil şarjı döngü sayınız 500 olmadan pil sağlığı %80 veya altına düşerse batarya değişiminden ücretsiz olarak değiştirebiliyorlar.Ve biraz hızlı düştüğünü söylersen değiştirirler herhalde.
Bir kaç yöntemi var,size kolay geleni araştırıp bulabilirsiniz.500 olup olmadığına nerden bakıcam döngünün
Batarya sağlığı 80 ve altında ücretsiz pil değişimi yaparlar.Se 2020 kullanıyorum.Cihazın orjinal bataryası beni mutlu etmiyor.Hem mah olarak düşük,hemde batarya da çözemediğim bir dengesizlik var.Mesela yüzde 33 şarjım var.10 dk sonra birden 29 a inmiş.Sana tavsiyem orjinal batarya yerine Deji batarya almanı tavsiye ederim.Hem mah olarak daha fazla hemde anlık yüzde 3-4 düşüş bu bataryada olmuyor.garanti sürem 18.10.2022 de doluyo o tarihe kadar apple servisine gitsem ücretsiz pil değişimi yapıyolarmı?
akasya avm apple a götürsem ücretsiz kesin değişim yaparlarmı?Batarya sağlığı 80 ve altında ücretsiz pil değişimi yaparlar.Se 2020 kullanıyorum.Cihazın orjinal bataryası beni mutlu etmiyor.Hem mah olarak düşük,hemde batarya da çözemediğim bir dengesizlik var.Mesela yüzde 33 şarjım var.10 dk sonra birden 29 a inmiş.Sana tavsiyem orjinal batarya yerine Deji batarya almanı tavsiye ederim.Hem mah olarak daha fazla hemde anlık yüzde 3-4 düşüş bu bataryada olmuyor.
Kesin diyemem ama yapmaları lazım.Sana tavsiyem Se 2020 ile devam edeceksen orjinal batarya yerine Deji al derim.İphone kullanmaktan mutlu olan biri olarak iPhoneların orjinal bataryalarını dengesiz olduğu için beğenmiyorum.akasya avm apple a götürsem ücretsiz kesin değişim yaparlarmı?
teşekkür ederimKesin diyemem ama yapmaları lazım.Sana tavsiyem Se 2020 ile devam edeceksen orjinal batarya yerine Deji al derim.İphone kullanmaktan mutlu olan biri olarak iPhoneların orjinal bataryalarını dengesiz olduğu için beğenmiyorum.
apple destek ile görüştüm analiz ettiler telefonumu şahsi kullanımla eskidiği için ve %80 altına düşmediği için değişim yapmayacaklarını söylediler %80 altına düştüğünde apple uyarı veriyomuş servise götürün diye benimki tam %80 de 2 ay sonrada garantim doluyo 1 kere ücretsiz değişim yaptırsam mükemmel olur fiyatına baktım ücretli değişim 1000 liraKesin diyemem ama yapmaları lazım.Sana tavsiyem Se 2020 ile devam edeceksen orjinal batarya yerine Deji al derim.İphone kullanmaktan mutlu olan biri olarak iPhoneların orjinal bataryalarını dengesiz olduğu için beğenmiyorum.
2 aya düşmez gibiapple destek ile görüştüm analiz ettiler telefonumu şahsi kullanımla eskidiği için ve %80 altına düşmediği için değişim yapmayacaklarını söylediler %80 altına düştüğünde apple uyarı veriyomuş servise götürün diye benimki tam %80 de 2 ay sonrada garantim doluyo 1 kere ücretsiz değişim yaptırsam mükemmel olur fiyatına baktım ücretli değişim 1000 lira![]()
yokmudur bi ince dokunuşu düşürmek için 79 a indirsem yeterli2 aya düşmez gibi![]()
yokmudur bi ince dokunuşu düşürmek için 79 a indirsem yeterli![]()
Oyun oyna.Batarya sağlığına en çok zarar veren unsur oyundur.yokmudur bi ince dokunuşu düşürmek için 79 a indirsem yeterli![]()
Oyun oynaması 79 a inmesi için yeterli olacaktır.Bunların tersini,düşmezse kötü şeyler olur sizin için ?
- Otomatik parlaklığı açın.
- 2. Ekran parlaklığını düşürün.
- 3. Hareketli Duvar Kağıtlarını Kullanmayın!
- Dinamik duvar kağıtlarını kullanmayın.
- Bluetooth'u kapatın.
- 6. 3G / 4G'yi kapatın.
- 7. Wi-Fi kapatın.
- Konum servislerini kapatın (En çokta Bu Önemli)
O kadar kötü bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.Oyun oyna.Batarya sağlığına en çok zarar veren unsur oyundur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun oynaması 79 a inmesi için yeterli olacaktır.
Kötü cihaz ne alaka? Burda bahsettiğimiz nokta batarya sağlığının 80 in altına inip konuyu açan kişinin serviste ücretsiz batarya değişimi yapması.O kadar kötü bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.
Hocam ben bu konuyu unutmuşum ? 100'den düşer mi diye anladım.80'den düşebilir.yokmudur bi ince dokunuşu düşürmek için 79 a indirsem yeterli![]()
Karışmış herhalde.Kötü cihaz ne alaka? Burda bahsettiğimiz nokta batarya sağlığının 80 in altına inip konuyu açan kişinin serviste ücretsiz batarya değişimi yapması.