vinsanity1525
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 444
se 2020 kullanıcısıyım önümüzdeki ay ekim 18 de garantim doluyo pil sağlığı %79 servis uyarısı veriyo sizce ücretsiz değişim yaparlarmı?
Garanti süren dolmadığı için ücretsiz değişmeleri lazım.se 2020 kullanıcısıyım önümüzdeki ay ekim 18 de garantim doluyo pil sağlığı %79 servis uyarısı veriyo sizce ücretsiz değişim yaparlarmı?
umarım değişirler yoksa pil değişim ücreti 1000 tl olmusGaranti süren dolmadığı için ücretsiz değişmeleri lazım.
Değişmezlerse Deji batarya al kafan rahat kullan.Orjinal batarya mobil veride 5 saat kullanım sunarken Deji 6,5 saat kullanım sunuyor.umarım değişirler yoksa pil değişim ücreti 1000 tl olmus![]()
Şu magsafe pil ömrünü yiyor benimde 4 aylık telefonumun pil yüzdesi %97 oldu. Şarj olurken pil 50 dereceye ulaştığını gördüğüm (istatiklerden baktım) anda direkt magsafe kullanmayı kestim.Garanti kapsamında değişiyor bizzat sordum. Merak ettiğim daha 2 yıl dolmadan nasıl 79a indirmeyi başardın ? Bende se2020 kullanıyorum ve 26-27 ay oldu kullanalı pil yüzdem 85te daha
bugün pili değiştirttim tam 489 döngü olmuş ücretsiz değişim yaptılar 1020 tl cepte kaldıGaranti kapsamında değişiyor bizzat sordum. Merak ettiğim daha 2 yıl dolmadan nasıl 79a indirmeyi başardın ? Bende se2020 kullanıyorum ve 26-27 ay oldu kullanalı pil yüzdem 85te daha
Hayırlı olsun hocam.bugün pili değiştirttim tam 489 döngü olmuş ücretsiz değişim yaptılar 1020 tl cepte kaldı![]()
Tamamen yanlış. Telefonu kapatırken çerçeve ve ekran arasına sıvı koruma bandı yerleştiriyorlar. Yine suya dayanıklı hale geliyor.Telefonun su geçirmezliği bitiyor bence sat gitsin başka telefon bak alabiliyorsan se22 al ?
Telefonun içini açtırman demek satarken fiyatının yarı yarıyadan fazla kırılması demek.
Eğer son sahibi olurum dersen telefonun içini açtır derim ?
bencede apple servisi bunu düşünmüştürTamamen yanlış. Telefonu kapatırken çerçeve ve ekran arasına sıvı koruma bandı yerleştiriyorlar. Yine suya dayanıklı hale geliyor.