I'M THE ROSE
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
iPhone 15 pro max cihazımın pilini orijinal başka bi parçayla değiştirdim.Telefonu satarken bu değişim değer kaybına neden olurmu parça değiştiği için .
iPhone, Türkiye'deki kullanıcılar arasında yeri geldiğinde yatırım aracı olarakta kullanılabiliyor. Marka değerinden dolayı, bu ürünün ikinci elleri bile hızlı değer kaybetmiyor. Lakin pil değişimi vb. durumlardan dolayı mutlaka değer kaybeder. Normalde dediğiniz doğru ama insanların çoğu aynı düşünmüyor.Neye değer kaybedecek allah için boş şeylere kafa takmayın.
Kullan at cihazlar da düşünmeyin o kadar.
O kafadan çıkın derim o pil elde patlarsa. Telefonuda yatırım aracı olarak gören bi insanı da muhattap almam.iPhone, Türkiye'deki kullanıcılar arasında yeri geldiğinde yatırım aracı olarakta kullanılabiliyor. Marka değerinden dolayı, bu ürünün ikinci elleri bile hızlı değer kaybetmiyor. Lakin pil değişimi vb. durumlardan dolayı mutlaka değer kaybeder. Normalde dediğiniz doğru ama insanların çoğu aynı düşünmüyor.
Bir insan ile maaş skalasına göre muhatap oluyorsanız, telefonu yatırım aracı olarak gören insandan bir farkınız yoktur o zaman.O kafadan çıkın derim o pil elde patlarsa. Telefonuda yatırım aracı olarak gören bi insanı da muhattap almam maaş skalasına göre muhattap oluyorum demekki o tarz insanlarla hiç konuşmamak lazım.
Ne kadarlık bi kayıp olduğunu az çok söyleyebilirmisiniz pekiiPhone, Türkiye'deki kullanıcılar arasında yeri geldiğinde yatırım aracı olarakta kullanılabiliyor. Marka değerinden dolayı, bu ürünün ikinci elleri bile hızlı değer kaybetmiyor. Lakin pil değişimi vb. durumlardan dolayı mutlaka değer kaybeder. Normalde dediğiniz doğru ama insanların çoğu aynı düşünmüyor.
Bunu telefon alım-satım yapan yerlere sorarak, değer kaybı hakkında fikir edinebilirsiniz.Ne kadarlık bi kayıp olduğunu az çok söyleyebilirmisiniz peki
Telefon ucuz birşey değil ki. Elbette soracak, satarken değer kaybeder mi diye. Apple’ın sitesinde ekran değişimi fiyatları falan yazıyordu, bakmanızı tavsiye ederim.O kafadan çıkın derim o pil elde patlarsa. Telefonuda yatırım aracı olarak gören bi insanı da muhattap almam maaş skalasına göre muhattap oluyorum demekki o tarz insanlarla hiç konuşmamak lazım.
Eskiyen bir şey her şeyin bi devri zamanı var. Orjinaliyle değişen bir şey değer kaybetmezTelefon ucuz birşey değil ki. Elbette soracak, satarken değer kaybeder mi diye. Apple’ın sitesinde ekran değişimi fiyatları falan yazıyordu, bakmanızı tavsiye ederim.
Apple'ın üretimde kullandığı pilin orijinalliği ile dışarıdan alınan pil aynı değildir. Telefonu alacak kişi de pilin değiştiğini duysa, ürünün içini açıp bakamayacağından, ürünün fiyatından düşecektir. Herşey eskir ama insanlar telefona onlarca para veriyorlar. Para vermek için zamanlarından harcamış oluyorlar. Bunu dert etmediğinize göre ayda o kadar çok kazanıyorsunuz ki, bu durum sizin için önemsiz hale gelmiş.Eskiyen bir şey her şeyin bi devri zamanı var. Orjinaliyle değişen bir şey değer kaybetmez
Para mevzusunu ben başlatmadım. Onu baştan söyleyeyim.Arkadaşlar kim daha çok kazanıyor konusu değil. Her konunun altında neden illa bir para mevzusu dönüyor?
Yetkili serviste ve orijinal parça kullanıldıysa değer kaybı olmayacaktır.iPhone 15 pro max cihazımın pilini orijinal başka bi parçayla değiştirdim.Telefonu satarken bu değişim değer kaybına neden olurmu parça değiştiği için .