Pil değişim

ynsaydemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İphone garanti kapsamında pili ne durumda ücretsiz değiştir

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
ücretsiz değişim yapamazsınız ya siz batarya alıp bilginiz dahilinde ise kendiniz değişirsiniz ya da telefon tamircilerinde değiştiyirolar
Garanti süresince pil değişimi ücretsizdir. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Garantisi varsa Apple servisi ücretsiz değiştirir. Yoksa da yine Apple servisi ücret karşılığında değiştirir.

Nurdisina

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
554
Garanti süresince pil değişimi ücretsizdir. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Garanti kapsamında değil diye okudum kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantisi varsa Apple servisi ücretsiz değiştirir. Yoksa da yine Apple servisi ücret karşılığında değiştirir.
hocam peki sadece sorunlu baaryalar için mi geçerli bu

luckyslevın

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Ama ürün yurt dışı ürünüyse (her model değil) ücretli dahi hizmet vermiyorlar. Tabi garantisi ve faturası olmaması durumunda. Aklında bulunsun diye yazmak istedim açıkçası. Yine bu forumda muhabbeti dönmüştü çünkü. Onun dışında pil değişim konusunda bir sıkıntı yaşamazsın diye biliyorum.

sonersno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ama ürün yurt dışı ürünüyse (her model değil) ücretli dahi hizmet vermiyorlar. Tabi garantisi ve faturası olmaması durumunda. Aklında bulunsun diye yazmak istedim açıkçası. Yine bu forumda muhabbeti dönmüştü çünkü. Onun dışında pil değişim konusunda bir sıkıntı yaşamazsın diye biliyorum.

Öyle bişey yok. Yurtdışı cihazı garanti bittikten sonra standart ücretini ödeyip komple değişimini bile yaptırmıştım zamanında.

Not: telefon açılmıyordu.

sonersno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Pardon, görmemişim her model değil ibaresini. Aeo

luckyslevın

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Öyle bişey yok. Yurtdışı cihazı garanti bittikten sonra standart ücretini ödeyip komple değişimini bile yaptırmıştım zamanında.

Not: telefon açılmıyordu.
Fatura sordular mı peki yoksa hiçbişey sormayıp direk değişimini mi yaptılar

sonersno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yok zaten garantin bitmiş, bir miktae para veriyosun istediğin işlemi yaptırıyosun. Benim telefon açılmıyordu, verdim baktılar değiştirmek isterseniz şu kadar diye de fiyat verdiler çat diye değiştirdiler sonra. Ama bu işlemi kvk vs yapıyor. Apple store kabul etmiyor denildiği gibi ama hb dan aldığın bi iphone a da kvk bakıyor zaten.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Garantisi yoksa deji batarya al bir tane taktır telefoncuya mis gibi olsun.

luckyslevın

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Yok zaten garantin bitmiş, bir miktae para veriyosun istediğin işlemi yaptırıyosun. Benim telefon açılmıyordu, verdim baktılar değiştirmek isterseniz şu kadar diye de fiyat verdiler çat diye değiştirdiler sonra. Ama bu işlemi kvk vs yapıyor. Apple store kabul etmiyor denildiği gibi ama hb dan aldığın bi iphone a da kvk bakıyor zaten.
Evet hepsi mi kabul etmiyor bilmiyorum ama öyle bir durum varmış sanırım