ynsaydemir
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
İphone garanti kapsamında pili ne durumda ücretsiz değiştir
ücretsiz değişim yapamazsınız ya siz batarya alıp bilginiz dahilinde ise kendiniz değişirsiniz ya da telefon tamircilerinde değiştiyirolarİphone garanti kapsamında pili ne durumda ücretsiz değiştir
Garanti devam ediyorsa ve batarya sağlığın 80 in altında ise Apple servisinden ücretsiz batarya değişimi yapabilirsin.İphone garanti kapsamında pili ne durumda ücretsiz değiştir
Garanti süresince pil değişimi ücretsizdir. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.ücretsiz değişim yapamazsınız ya siz batarya alıp bilginiz dahilinde ise kendiniz değişirsiniz ya da telefon tamircilerinde değiştiyirolar
Garanti kapsamında değil diye okudum kusura bakmayınGaranti süresince pil değişimi ücretsizdir. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
iPhone Pil Değiştirme - Apple Destek (TR)
Daha iyi bir pile mi ihtiyacınız var? Yakınınızdaki bir Apple Store veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı iPhone'unuzun pilini değiştirebilir. Kapsam türüyle ilişkili ücreti öğrenin.support.apple.com
hocam peki sadece sorunlu baaryalar için mi geçerli buGarantisi varsa Apple servisi ücretsiz değiştirir. Yoksa da yine Apple servisi ücret karşılığında değiştirir.
Evet. Sorunsuz bataryayı değiştirmeyin zaten.Garanti kapsamında değil diye okudum kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam peki sadece sorunlu baaryalar için mi geçerli bu
Ama ürün yurt dışı ürünüyse (her model değil) ücretli dahi hizmet vermiyorlar. Tabi garantisi ve faturası olmaması durumunda. Aklında bulunsun diye yazmak istedim açıkçası. Yine bu forumda muhabbeti dönmüştü çünkü. Onun dışında pil değişim konusunda bir sıkıntı yaşamazsın diye biliyorum.
Ama ürün yurt dışı ürünüyse (her model değil) ücretli dahi hizmet vermiyorlar. Tabi garantisi ve faturası olmaması durumunda. Aklında bulunsun diye yazmak istedim açıkçası. Yine bu forumda muhabbeti dönmüştü çünkü. Onun dışında pil değişim konusunda bir sıkıntı yaşamazsın diye biliyorum.
Fatura sordular mı peki yoksa hiçbişey sormayıp direk değişimini mi yaptılarÖyle bişey yok. Yurtdışı cihazı garanti bittikten sonra standart ücretini ödeyip komple değişimini bile yaptırmıştım zamanında.
Not: telefon açılmıyordu.
neyi?Tercih etmezdim açıkçası..
Deji bataryayı
Evet hepsi mi kabul etmiyor bilmiyorum ama öyle bir durum varmış sanırımYok zaten garantin bitmiş, bir miktae para veriyosun istediğin işlemi yaptırıyosun. Benim telefon açılmıyordu, verdim baktılar değiştirmek isterseniz şu kadar diye de fiyat verdiler çat diye değiştirdiler sonra. Ama bu işlemi kvk vs yapıyor. Apple store kabul etmiyor denildiği gibi ama hb dan aldığın bi iphone a da kvk bakıyor zaten.
Öyle deme. Bir kullan da gör. Nerede ise orjinal kadar performans veriyor.Deji bataryayı