Piercing Sizce Nasıl Duruyor

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Benim fotoğrafa çok takılmışsınız ya o bilgisayarda kayıtlı olduğu için hemen çağrışım yaptı :)
Kötü örnekler kadar iyileri de var tabi.Bir örnek:

[size=6pt]Bu örneği ne zorla buldum bir bilseniz[/size]

ErhanBaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birçok kişide yakından gördüm. ilk başlarda oldukça hoş duruyor ama sonradan sıkıntı yaratıyor. misal
- çıkartınca delik kalıyor
- dudak dokusuna zarar verdiğinden dolayı sonradan sorunlar çıkartabilir
- yemek yeme esnasında zorluk yaratıyor ilk zamanlarda
- eğer sinirlere denk gelirse kalıcı hasara neden olabilir.

hatta üst dudaktata gördüm ama yinede en iyisi en doğal olanıdır. ama hevesimi alayım diyorsan deldirmeden tak. sıkıştırmalı kullan ;)
bu arada nick yanlış değilse herkese çok çok selam söyle :)

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
RuNaL dedi ki:
ypaıtr yaptır göbegine falanda aptırrr burnuna diline dudagına alnına cenene :D :D

tesekkurler runal sen yaptırdın sanırım heryerine nasıl oldugunu iyi biliyorsun

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
DaY_WalkeR_15 dedi ki:
Piercing'le orasını burasını deldirenlerden nefret ediyorum.Deldirince elinize ne geçiyor

elime ne gectigini yaptırınca emin ol sana soyliycem :)

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ya ben anlamıyorum herkes herseyi sevmek zorunda degildir ama saygı duymak mecburiyetindedir nefret ediyorum demek dalga gecmek buyuk saygısızlık

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben sevmem!
Mühim olan sevdiğinin sevmesi
Bana sorarsan olmamış...

burningblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alicia dedi ki:
ya ben anlamıyorum herkes herseyi sevmek zorunda degildir ama saygı duymak mecburiyetindedir nefret ediyorum demek dalga gecmek buyuk saygısızlık
Herkesin herşeye saygı duymak zorunda olduğuna da katılmıyorum aslında. Bence saygı duymak insan'ın kişiliğine olabilir. Ama binbir acıya katlanıp sonra da güzel olduğunu belirten bir nesneyi yaptıran kişiye bu nesneyi yaptırıyor diye saygı duymak tamamen farklı bir konu gibime geliyor. Ben saygı göstermekten öte bir topluma katılmak için o toplumun şartlarının yerine getirilmesine karşı çıkıyorum. Mesela Zengin bir klanda kıyafetler prada olmalı ama kimse de olmayan:) Rock tarzında bir klanda dövme olmalı kimse de olmayan ve herkesin kaşında kulagında varsa piercing dilde olmalı:) Bence bir insan önce öyle bir insan olmalı ki kimsenin olamadağı ondan sonra tekrar baktığında anlamalı diğer insanların ne durumda olduğunu......
Ama bana soruyorsun göbekteki Piercing ile beldeki dövmeyi hiçbir şeye değişmem:)
kaş dudak bahane göbek şahane:)

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ama binbir acıya katlanıp sonra da güzel olduğunu belirten bir nesneyi yaptıran kişiye bu nesneyi yaptırıyor diye saygı duymak tamamen farklı bir konu gibime geliyor.

ben bu nesneyi yaptıran kişiye kul kole olun demiyorum ama saygı duymak mecburiyetindedir herkes
bana gore belki sende olan birsey hoş degil ama gelip sana igrenc cok kotu vs desem bu sana saygısızlık olmazmı tabiki olur ben bundan bahsediyorum hoşlanmadım dersin sevmem dersin olur biter

burningblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim söylemek istediğim zaten kimse kul köle olmayacak bir de ayrıca saygı da duymayacaktır demekti. Yoksa açıkcası benim kimsenin piırsingine ayıracak vaktimde yok..... Ama yaptıracaksan kilo ver bodi yap göbege yaptır:)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Valla ben işin dini boyutunada bakarım dini olarak sakıncalı olabilir.Oyüzden araştırmakta yarar var.Ayrıca din bişeyi yasaklamışsa kesinlikle bi nedeni vardır.