Pi Network Coin uygulaması

Bu konuyu okuyanlar

xyz1234

Müdavim
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
2,587
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
mobil uygulamadan pi coin kazımı yapabileceğiniz. henüz ilk aşamada olan bir coin türü. Stanford ve yale üniversitesinden öğretim görevlilerinin geliştirdiği bir crypto para. dünya çapında 6 milyon üzerinde kullanıcıya ulaşmış durumda. söylediklerine göre 10 milyona ulaştıklarında saatlik verdikleri pi miktarı düşecek ve yeni üyelere kazım izni vermeyecekler. mobil uygulama üzerinden kaydolup pi toplamaya başlamak için referans koda ihtiyacınız olacak. yeni insanlar davet ederek kazandığınız pi miktarını artırabiliyorsunuz.

ilerleyen zamanda piyasada bir mali değere ulaşır mı bilemem ama dijitalleşen bir dünyadayız. crypto para ülkemizde yaygın olmasada özellikle uzakdoğu borsalarında çok ciddi ticaret hacimlerine ulaşmış durumda. ülkeler yavaş yavaş bu trendi yasal düzenlemelerle tanıma kontrol altına alma yoluna gidiyorlar. bundan birkaç yıl öncesinde kimse bitcoini bilmezken bir anda dünyanın gündemine oturuverdi. bu duruma kayıtsız kalmak yada kalmamak size kalmış. eğer uygulamaları indirip denemek isterseniz ve invitation code isterse xyzbilal yazarak uygulamayı kullanmaya bbaşlayabilirsiniz.

android linki : Pi Network - Google Play'de Uygulamalar
ios linki. ‎Pi Network
 

vemutlu

Öğrenci
Katılım
11 Temmuz 2020
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
36
"Üyelere kazım izni vermeyecekler" bir kazım yapılmıyor ki hatta madencilik bile değil o yaptığınız şey :) Pi Network şu an yaptığı şey reklam çalışması ve topluluk oluşturma çabası. Daha çok deneysel bir proje gibi. Kripto paraları yakından takip eden biri olarak Pi Network'ü inceledim ve bu konuda fikirlerimi şu videoda açıkladım.
 

xyz1234

Müdavim
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
2,587
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
eminim ya tutarsa diye sizde hergün girip butona basıyorsunuzdur. adı ister kazım olsun ister başka birşey sonuç olarak 8 milyon kullanıcıya ulaşmış bir platform burası. bu platform üzerinde geliştirilmeye başlanmış onlarca uygulama var. kazım deyince aklınıza klasik server çiftlikleri geliyorsa söyleyeyim bu platformun meseleye yaklaşım tarzı zaten bu tarz kazım işini başka bir boyuta taşımak ve zaten bir kullanıcıya tek bir uygulama zorunluluğuda buradan geliyor. .Varsayalım tutmadı. O zaman ben hergün bir sefer girip butona bastığım için bir şey kaybetmem ama ya tutarsa?

""Üyelere kazım izni vermeyecekler" bir kazım yapılmıyor ki hatta madencilik bile değil o yaptığınız şey :)" bilgiç tavırlarınızı kendinize saklayın.
 

vemutlu

Öğrenci
Katılım
11 Temmuz 2020
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
36
Öncelikle burası herkese açık bir forum ve tüm üyeler fikirlerini paylaşmakta hür. "eminim ya tutarsa diye sizde hergün girip butona basıyorsunuzdur" demişsin. Emin ol yapmıyorum. Ben herhangi bir koinin fanatiği değilim. Projeyi araştırdım ve kriptolarla ilgili tecrübeme dayanarak şahsi fikirlerimi paylaştım. Sen dilediğine inanmakta özgürsün. Bu beni ilgilendirmez. Beni üzen hiç bir şeyden anlamadığım halde her şeye hakimişsin gibi davranman.

Başarılar.
 

xyz1234

Müdavim
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
2,587
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Anlamadığımı nereden biliyorsunuz acaba merak ediyorum? kim olduğumu, ne işle uğraştığımı bilmeden bu kanıya nasıl ulaştınız? bilişim dünyasında ki yerimi, bilgi seviyemi anlamak istiyorsanız bu foruma kayıt tarihime bakın önce. sonra linkedin profilimi size mesajla göndereyim inceleyin. bir kaç satır yazı okumakla bir konunun uzmanı olunmayacağını herkes bilir. kripto konusunu kendi tekelinizde mi sanıyorsunuz. uluslararası hangi kripto borsalarını biliyorsunuz. hangilerinde işlem yaptınız. hangilerinden kazandınız hangilerinden kaybettiniz. hiç uzman biriyle tanışıp yatırım tavsiyesi aldınız mı. hiç tek bir işlemde 13bin dolar para kazandınızmı. hiç tek bir işlemde 5 bin dolar kaybettiniz mi. hiç hongkong borsasına hakimmisiniz. hiç borsa danışmanınız oldumu. mesleğiniz yazılım olup, bu kripto algoritmaları nasıl işler diye merak ettinizmi. dağıtık yapı ne demek biliyormusunuz. bitcoin transferlerindeki algoritmanın nasıl işlediğini biliyormusunuz. bitcoin algoritmasını ve insanların neden artık bitcoin kazımında zorlandıklarını biliyormusunuz. ....vs vs. Belki bunları biliyorsunuzdur. yada tecrübe etmişsinizdir. ama bu size karşınızdaki insanını bilgisini, tecrübesini sorgulama hakkı tanımaz.
 

vemutlu

Öğrenci
Katılım
11 Temmuz 2020
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
36
Sanırım okuduğunu anlamakta problem yaşıyorsun. Ben kendi deneyimlerime dayalı samimi görüşlerimi yazdım. Ne iş yaparsan yap beni ilgilendirmiyor. Ayrıca forumda eski olunca ne oluyor? Bu kadar celallenmen de komik :)
 
Üst