mamanybono
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar,
Aşağıdaki koda yine bu kodun bulunduğu sayfadan, bir form aracılığıyla veri gönderiyorum.Aşağıdaki kodda bulunan ilk if dögüsü formdaki bulunan iki input un doldurulduğunu kesinleştirmek için. Sorun şuki iç içe olan if döngülerinden ikincisi sürekli TRUE döndürüyor ve "The name of..." ile başlıyan cümle yazılıyor ekrana, oradaki = işareti yerine == yazdım bu seferde ne olursa olsun FALSE döndürüyor. Bu arada ben sorunu şu şekilde çözdüm oraya =1 yerine >0 yazdım oldu. Fakat yinede bunu öğrenmek istiyorum sürekli karşıma çıkıyor. Yardımlarınız için teşekkürler
Aşağıdaki koda yine bu kodun bulunduğu sayfadan, bir form aracılığıyla veri gönderiyorum.Aşağıdaki kodda bulunan ilk if dögüsü formdaki bulunan iki input un doldurulduğunu kesinleştirmek için. Sorun şuki iç içe olan if döngülerinden ikincisi sürekli TRUE döndürüyor ve "The name of..." ile başlıyan cümle yazılıyor ekrana, oradaki = işareti yerine == yazdım bu seferde ne olursa olsun FALSE döndürüyor. Bu arada ben sorunu şu şekilde çözdüm oraya =1 yerine >0 yazdım oldu. Fakat yinede bunu öğrenmek istiyorum sürekli karşıma çıkıyor. Yardımlarınız için teşekkürler
PHP:
<?php
if(isset($_POST["new_country_name"]) && isset($_POST["country_ip_ranges"]) && !empty($_POST["new_country_name"]) && !empty($_POST["country_ip_ranges"])){
$country_name=@$_POST['new_country_name'];
$country_ip_range=@$_POST['country_ip_ranges'];
$sql=mysql_query("SELECT id FROM countries WHERE country_name='$country_name' LIMIT 1");
$exist_count=mysql_num_rows($sql);
if($exist_count=1){
echo "The name of the country which you try to add is already exist in the system, please try to add different name.";
}else{
mysql_query("INSERT INTO countries (id,country_name) VALUES ('','$country_name')" );
}
}
?>