Php İle Nesne Tabanlı Programlama Video Dersleri

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba Arkadaşlar,

Php ile nesne tabanlı programlama üzerine 1 adet ders hazırladım. Daha önce (2009 yılında) OOP üzerine 2 adet ders hazırlamıştım ancak daha çok temel düzeyi hedef alan bir eğitimdi.

Bu derste ise sınıf tanımlama, public - private ve protected özelliklerinden bahsettim. Ancak bu derste daha çok uygulamaya yönelik bir örnek seçtim ve php5 ile mysql bağlantısı kurduk.

Alacağım tepkilere göre derslerin devamını getireceğim ve uç noktalara kadar (Interface, namespace vb.) php5'i anlatan ücretsiz bir eğitim seti haline getireceğim. Fazla ilgi olmaması üzerine dersleri devam ettirmeyi düşünmüyorum.

DERSLER :

Php İle Nesne Tabanlı Programlama - Ders 1

Php İle Nesne Tabanlı Programlama - Ders 2

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
İzledim güzel bir ders olmuş :)

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Hocam güzel bir derse benziyor, şimdilik atlayarak geçtim, vaktim dar işe gideceğim birazdan, orada izlerim artık.
Ses ve görüntü kalitesi güzel gerçekten, şahsen ben devamını beklerim. :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Bu arada ekran kayıt için hangi programı kullanıyorsun?

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler. :)

@N3CAT1 : Camtasia Studio kullanıyorum.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Camtasia 'nın bu kadar kaliteli ekran kaydı yaptığını bilmiyordum :) Öğrenmiş olduk :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Emeğine sağlık aga :) Derslerinin devamını dilerim. :flowers:

---------- saat 13:35 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:24 eklenmişti ----------

Sitedeki videolar ve eğitimler çok güzel. Böyle bir fikiri hayata geçirdiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim. Öğrenci arkadaşlara site linkini gönderdim bile.

Vallahi süper :)

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Biraz evvel izledim gerçekten güzel anlatım olmuş.Şu Class mantığını anlamak için bundan önce bir çok video izlemiştim, ama hep orta seviyeden bir başlangıç olduğu için kafamda soru işaretleri kalmıştı.Sağolasınız, şimdi daha iyi kavrayabildim. :)

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler arkadaşlar. Anlatımın faydalı olmasına sevindim. :)

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2. dersi hazırladım ve ilk mesajıma linki ekledim.

inikat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3. ders de eklenmiş ve güzel olmuş. konu tam anlamıyla anlaşılır olmuş. akıcı anlatım ve güzel örnekler. kesinlikle devamını bekliyoruz...

Reaksiyon puanı
189
evet güzel ama dil problemi olanlar için sıkıntı biraz. ingilizce programlama anlatımları biraz karışık geliyor bana. dizilerde sıkıntı çekmiyorum ama şu tutorial lar yok mu:S

Programlama yapacak insanın İngilizce bilmesi hatta konuşulanı anlayıp, konuşabilmesi bence şart. Zira yazılım sektöründe İngilizce olmazsa olmaz bir dil...