Farklı kanallara baktım ,BTK Akademi de dahil, hepsi birbirinden farklı program indiriyor.Kafa çorba oldu resmen.Apache,xampp,dreamweaver,notepad++ vb. birçok uygulama indirmeyi söylemişlerVisual studio code Kullanılabilir. Bir sürü eklenti ile daha iyi hale getirebilirsiniz.
Apache ve xampp sunucu uygulamalarıdır. Dreamweaver ve notepad++ ı başlangıçta kod yazmak için kullanırlar ama sonradan visual studio code a geçerler büyük ihtimalle. Siz direk visual studio code ile başlayabilirsiniz isterseniz.Farklı kanallara baktım ,BTK Akademi de dahil, hepsi birbirinden farklı program indiriyor.Kafa çorba oldu resmen.Apache,xampp,dreamweaver,notepad++ vb. birçok uygulama indirmeyi söylemişler
Apache ile xampp dışında başka indireceğim uygulama var mıdır? VS Code dıışnda.Apache ve xampp sunucu uygulamalarıdır. Dreamweaver ve notepad++ ı başlangıçta kod yazmak için kullanırlar ama sonradan visual studio code a geçerler büyük ihtimalle. Siz direk visual studio code ile başlayabilirsiniz isterseniz.
Açtığım ders notları sayesinde kafamda HTML,java birbirine girdi.php için gerek olduğunu düşünmüyorum. Zamanla geliştikçe gerekli görürseniz indirirsiniz.