Soru PHP için hangi editörü ve youtube kanalını önerirsiniz?

herchell

Asistan
Reaksiyon puanı
18
PHP için hangi editörü ve youtube kanalını önerirsiniz?

herchell

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Visual studio code Kullanılabilir. Bir sürü eklenti ile daha iyi hale getirebilirsiniz.
Farklı kanallara baktım ,BTK Akademi de dahil, hepsi birbirinden farklı program indiriyor.Kafa çorba oldu resmen.Apache,xampp,dreamweaver,notepad++ vb. birçok uygulama indirmeyi söylemişler

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
Farklı kanallara baktım ,BTK Akademi de dahil, hepsi birbirinden farklı program indiriyor.Kafa çorba oldu resmen.Apache,xampp,dreamweaver,notepad++ vb. birçok uygulama indirmeyi söylemişler
Apache ve xampp sunucu uygulamalarıdır. Dreamweaver ve notepad++ ı başlangıçta kod yazmak için kullanırlar ama sonradan visual studio code a geçerler büyük ihtimalle. Siz direk visual studio code ile başlayabilirsiniz isterseniz.

herchell

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Apache ve xampp sunucu uygulamalarıdır. Dreamweaver ve notepad++ ı başlangıçta kod yazmak için kullanırlar ama sonradan visual studio code a geçerler büyük ihtimalle. Siz direk visual studio code ile başlayabilirsiniz isterseniz.
Apache ile xampp dışında başka indireceğim uygulama var mıdır? VS Code dıışnda.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
Apache ile xampp dışında başka indireceğim uygulama var mıdır? VS Code dıışnda.
php için gerek olduğunu düşünmüyorum. Zamanla geliştikçe gerekli görürseniz indirirsiniz.

hazaribrahimaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PhpStorm öneririm. Öğrenci e-posta adresin var ise ücretsiz kullanabilirsin. Yok ise 1 ay ücretsiz kullanıp imkanın dahilinde 1 yıllık lisans alıp ömür boyu kullanabilirsin(1 yıllık lisanslarda ömür boyu lisans verilmektedir). Php dersleri için Youtube'da Prototürk Tayfun Erbilen videolarını izleyebilirsin. Ayrıca Emrah Yüksel'in PHP kitabını okuyabilirsin ve BTK Akademiden ders alabilirsin.