Visual studio code Kullanılabilir. Bir sürü eklenti ile daha iyi hale getirebilirsiniz.PHP için hangi editörü ve youtube kanalını önerirsiniz?
Farklı kanallara baktım ,BTK Akademi de dahil, hepsi birbirinden farklı program indiriyor.Kafa çorba oldu resmen.Apache,xampp,dreamweaver,notepad++ vb. birçok uygulama indirmeyi söylemişlerVisual studio code Kullanılabilir. Bir sürü eklenti ile daha iyi hale getirebilirsiniz.
Apache ve xampp sunucu uygulamalarıdır. Dreamweaver ve notepad++ ı başlangıçta kod yazmak için kullanırlar ama sonradan visual studio code a geçerler büyük ihtimalle. Siz direk visual studio code ile başlayabilirsiniz isterseniz.Farklı kanallara baktım ,BTK Akademi de dahil, hepsi birbirinden farklı program indiriyor.Kafa çorba oldu resmen.Apache,xampp,dreamweaver,notepad++ vb. birçok uygulama indirmeyi söylemişler
Apache ile xampp dışında başka indireceğim uygulama var mıdır? VS Code dıışnda.Apache ve xampp sunucu uygulamalarıdır. Dreamweaver ve notepad++ ı başlangıçta kod yazmak için kullanırlar ama sonradan visual studio code a geçerler büyük ihtimalle. Siz direk visual studio code ile başlayabilirsiniz isterseniz.
php için gerek olduğunu düşünmüyorum. Zamanla geliştikçe gerekli görürseniz indirirsiniz.Apache ile xampp dışında başka indireceğim uygulama var mıdır? VS Code dıışnda.
Açtığım ders notları sayesinde kafamda HTML,java birbirine girdi.php için gerek olduğunu düşünmüyorum. Zamanla geliştikçe gerekli görürseniz indirirsiniz.