PHP İçin Geliştirme Ortamı

illoarmad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba PHP için geliştirme ortamı seçimi yapmam gerekiyor. Ama HTML, Javascript, CSS desteği de olmalı. Zend Studio, PHPStorm, PHPed gibi uygulamalar var. Hiçbirini denemedim ama. Siz hangisini tavsiye edersiniz ve öne çıkan özellikleri, faydaları nelerdir?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
sublime text 2 işini fazlasıyla görür. daha görsel bir şey arıyorsan phpdesigner da iyidir.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Notepad++, Sublime Text 2

illoarmad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Notepad++ yeterli gelmiyor. Sublime Text 2 hoşuma gitmişti hiç kullanmamıştım. Evet PHPDesigner a baktım ve hoşuma gitti. Onu kullanmayı düşünüyorum. Genel amaçla da Notepad++ yerine Sublime Text 2 yi kullanabilirim. Teşekkürler.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Notepad++ yeterli gelmiyor. Sublime Text 2 hoşuma gitmişti hiç kullanmamıştım. Evet PHPDesigner a baktım ve hoşuma gitti. Onu kullanmayı düşünüyorum. Genel amaçla da Notepad++ yerine Sublime Text 2 yi kullanabilirim. Teşekkürler.

Notepad++ neden yeterli gelmiyor? Kod editörden beklentiniz nedir?

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Netbeans öneririm. Php, html5, css3 ve javascripti ve daha fazlasını destekliyor. Sadece diğer idelere göre biraz fazla sistem kaynağı kullanır.

Notepad++ neden yeterli gelmiyor? Kod editörden beklentiniz nedir?

Notepad++ ve Sublime Text bir editördür. Daha önce IDE kullanan birisi için çok basit gelebilir.

Remzi0068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklasik 4 Yildir PHP, HTML, CSS ve jQuery icin Dreamweaver Kullaniyorum. Gercek'den Profesyonel ve Zaman Kazandiriyor. Tabi yeni basliyorsaniz, hazir'a alismamaniz daha iyi olur.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Üç yıldır uğraşıyorum html,css,php ve tek bir program kullanıyorum Notepad++

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
NetBeans'te HTML5 desteği dahi var.

RS.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Notepad++ ı hiçbirşeye değişmem :)

illoarmad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elimdeki bilgisayar netbook olduğu için sistemi kasmayacak bişey kullanmam gerekiyordu. Notepad++ sonuçta bi editör, PHPDesigner ı kullanacağım o yüzden. Süreci hızlandırmak istiyorum PHPDesigner ile Notepad++ dan daha çabuk halledilebiliyor işler. Sublime Text 2 yi de deneyeceğim, o da duruma göre Notepad++ ın yerini alır.