Musti053
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Css iyi biliyorum php'yide öğrencilik zamanlarında görmüştüm üniversitede dinamik bir web sitesi yapmıştım proje bazında ama css ile birlikte hiç kullanmadım istediğim bir web sitesini tasarlayıp html ve css ni çok iyi bir şekilde çıkarıyorum ama istiyorum ki örneğin mobilya sitesi yapcam adam ben güncelleme yapmadan bir panel yapim o resimleri yüklesin yazılarını güncelleştirsin bunuda php ile istiyorum ama baya bir unuttum
Sorum size ben adama normal bir web sitesi yapsam html+css ile sonra ona teslim etsem yarın bir gün php yi iyice geliştirdikten sonra php ile ona panel hazırlayıp bağlayabilir miyim?
Not : Kendimi geliştirmek için hazır site kullanmak istemiyorum. Tasarım programlarını iyi kullanıyorum ama yazılımda çok iyi değilim bilgisayar programcılığı mezunuyum ama web tasarıma ağırlık verdim şimdi kafamı dağlara taşlara vurasım geliyor.:huh:
Sorum size ben adama normal bir web sitesi yapsam html+css ile sonra ona teslim etsem yarın bir gün php yi iyice geliştirdikten sonra php ile ona panel hazırlayıp bağlayabilir miyim?
Not : Kendimi geliştirmek için hazır site kullanmak istemiyorum. Tasarım programlarını iyi kullanıyorum ama yazılımda çok iyi değilim bilgisayar programcılığı mezunuyum ama web tasarıma ağırlık verdim şimdi kafamı dağlara taşlara vurasım geliyor.:huh: