• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

PHP-Fusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pHeR-d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pHeR-d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PHP web programlama dili ile yazılmış MySQL veritabanı kullanan harika bir portal. www.phpfusion-tr.com Türkiye Resmi Destek Sitesinin adresidir. Bende yönetim ekibindeyim. Eğer sizde kullanışlı, esnek, açık kaynaklı ve ücretsiz bir içerik yönetim sistemi arıyorsanız tam size göre..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
evt bi ara kullanmıştım... ;) gayet hoş..

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Daha önce denemedim. Joomla kadar esnek mi?

pHeR-d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Joomla tam manasıyla kullanmadım ama esnek olduğunu düşünüyorum. En azından temiz kodlanmış ve her ülkenin ayrı, o ülkelerin yöneticilerinin oluşturduğu bir de yönetim sitesi var ve sürekli geliştiriliyor. Şu anda v7 yazılıyor birkaç aya biteceğini düşünüyorum. Bittikten bir süre sonra da biz Türkçe versiyonunu hazırlayıp yayına sokacağız. :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Denemeli, en azından Joomla'daki gibi safe mod sorunu çıkarmıyordur..

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ücretsiz. Verdiği adresten indirebiliyorsun.

ThE_lAmP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
OmerCaqatay dedi ki:
Ücretsiz. Verdiği adresten indirebiliyorsun.
o sitede menüde lisans, lisans nasıl alınır?, lisans alan siteler felan yazıyor da o yüzden sordum ücretli mi diye.

pHeR-d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lisans, sitenin en altındaki Powered by PHP-Fusion yazısını silmek için gerekli. Eğer lisans almadan silerseniz siteniz uluslararası sitede karalisteye alınır, aldığınız destek kesilir, siteden uzaklaştırılabilirsiniz. Lisans ücreti 15$ ve bunu sadece www.php-fusion.co.uk satıyor. Başka HİÇBİR yerden lisans almayın. Bizim yaptığımız ise sadece İngiltere resmi sitesiyle iletişim kurarak aracı olmak. Bu işten hiçbir kazancımızda yok ;)