Php Bardağı Çekilişi

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Php Bardağa sahip olmak için www.facebook.com/webdeders adresinden çekilişe katılabilirsiniz. Çekilişe katılanlar arasından 5 şanslı kişi bardağın sahibi olacak.

Ayrıca çekilişe Facebook hesabı ile kayıt olanlar ve bu içeriği beğenen - paylaşan (herkese açık) kişiler +1 çekiliş hakkı kazanıyor.

544976_201723973276219_133613750087242_334142_30405435_n.jpg

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bir bardak için 10 lira kargo ödeyeceğim.. Yani kampanya yapıyorsunuz da biraz da mantıklı yapın kardeşim. Alıcı ödedikten sonra hiçbir önemi yok bence..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bir bardak için 10 lira kargo ödeyeceğim.. Yani kampanya yapıyorsunuz da biraz da mantıklı yapın kardeşim. Alıcı ödedikten sonra hiçbir önemi yok bence..
Bunun resmini alıp bardağa işletsen daha ucuza gelir o zaman:D

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu tasarıma mı :)

Gider kendi çalıştığım ajansa söylerim basarlar bir c# kod tasarımı olur biter :D

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hahaha, buna mı 10 lira vericez ?
rasmus Lerdorf imzalı olsa hani neyse de... :D

tesican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım linke tıklamadığınız için fark etmediniz ( yazıda belirtilmesi lazımdı.) sanırım ama kargo ücretsiz.

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Bunun resmini alıp bardağa işletsen daha ucuza gelir o zaman:D

Bu tasarıma mı :)

Gider kendi çalıştığım ajansa söylerim basarlar bir c# kod tasarımı olur biter :D

Ben artık gerçekten OKUMA ZAHMETİNE dahi katlanamayan ve direk çamur atmaya çalışan sizin gibi adamlardan sıkıldım.

Bir defa kargo ücretini nereden çıkardınız? En azından aplikasyona girip baksaydınız KARGO ÜCRETSİZ yazısını çok rahat görürdünüz! Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
tasarımı çok sade olmuş sanki :) katıldık bakalım şansımıza :)

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben artık gerçekten OKUMA ZAHMETİNE dahi katlanamayan ve direk çamur atmaya çalışan sizin gibi adamlardan sıkıldım.

Bir defa kargo ücretini nereden çıkardınız? En azından aplikasyona girip baksaydınız KARGO ÜCRETSİZ yazısını çok rahat görürdünüz! Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış...

Çıkarmak gibi bi çabam yoktu, zaten bedava olsa bile bu tarz çabalar içine girmem, dediğim gibi bir php baskılı bardağa sahip olma isteğimin tek kaynağı üzerinde rasmus lerdorf'un imzası olmasıdır...

kargo ücreti taleb etmiyorsanız çıkar bu bilginin yanlış olduğunu söylersiniz, gerekli nitelikli açıklamayı yapar ve katılım için ikna edici güzelde bir metin girersiniz olur biter.

lakin birine çamur atmak gibi bir çabamda yok, aksine konunun forumda güncel kalmasını sağladık (üzerinde konuştuk, fikir birliği olmasa bile), çok rahatsız olduysanızda editlerim mesajı olur biter, birine çamur atıcak olsam böyle yapmam, "ilk hamle hep zayıf olandır !" ;)

saygılarımla..!

--- Mesaj Güncellendi ---

Beyler bi iyi bi kötü haber;

Kötü haber şu, Kargo ücreti yok.
İyi haber, üzerinde R. Lerdorf imzasıda yok... ;)

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Evet haklısınız. Aplikasyon içine yazmak yeterli olmaz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan herkese tek tek "Yok öyle değil siz yanlış biliyorsunuz" diye açıklama yapmak lazım...

Birşeyi araştırmadan, okumadan atıp tutmazsanız, kimseyi yanlış yönlendirmezsiniz ve kimse zaten açıkladığı bir şeyi yeniden açıklamak zorunda kalmaz. ;)

Çıkarmak gibi bi çabam yoktu, zaten bedava olsa bile bu tarz çabalar içine girmem, dediğim gibi bir php baskılı bardağa sahip olma isteğimin tek kaynağı üzerinde rasmus lerdorf'un imzası olmasıdır...

kargo ücreti taleb etmiyorsanız çıkar bu bilginin yanlış olduğunu söylersiniz, gerekli nitelikli açıklamayı yapar ve katılım için ikna edici güzelde bir metin girersiniz olur biter.

lakin birine çamur atmak gibi bir çabamda yok, aksine konunun forumda güncel kalmasını sağladık (üzerinde konuştuk, fikir birliği olmasa bile), çok rahatsız olduysanızda editlerim mesajı olur biter, birine çamur atıcak olsam böyle yapmam, "ilk hamle hep zayıf olandır !" ;)

saygılarımla..!

--- Mesaj Güncellendi ---

Beyler bi iyi bi kötü haber;

Kötü haber şu, Kargo ücreti yok.
İyi haber, üzerinde R. Lerdorf imzasıda yok... ;)

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşım kafadan konuşmuyoruz herhalde, işte katılım koşullarınız:

Aynı çekilişe 1 kişi 1 kez katılabilir.
Çekilişe katılan kişilerin ip adresine göre kontrol yapılacak, hile yaptığını tespit ettiğimiz kişiler çekiliş hakkını kaybedecektir.
Aksi belirtilmediği sürece kargo ücreti hediyeyi kazanan kişi tarafından ödenecektir.
WebdeDers.Com çekiliş sürecince kuralları düzenleme hakkını saklı tutmaktadır.

Ben Mardin'de oturduğum için de kargo yaklaşık 10 TL tutacaktır.

Düzenleme: Kargo ücretsiz mi değil mi tam açık olmamış, uygulamada parantez içersinde ücretsiz yazıyor. Fakat benim her yarışmada olduğu gibi ilk baktığım yer Katılım Koşulları sayfası olur. Burada da ücretli olduğu yazıyor. Uygulamada gerekli düzeltmeleri yaparsanız sorun çözülmüş olur.

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Çekilişe katılan kişilerin ip adresine göre kontrol yapılacak, hile yaptığını tespit ettiğimiz kişiler çekiliş hakkını kaybedecektir.
Aksi belirtilmediği sürece kargo ücreti hediyeyi kazanan kişi tarafından ödenecektir.

Düzenleme: Kargo ücretsiz mi değil mi tam açık olmamış, uygulamada parantez içersinde ücretsiz yazıyor. Fakat benim her yarışmada olduğu gibi ilk baktığım yer Katılım Koşulları sayfası olur. Burada da ücretli olduğu yazıyor. Uygulamada gerekli düzeltmeleri yaparsanız sorun çözülmüş olur.

Üzerine konuşulmaz, "kapak"..! :D

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4

webdeders.jpg

Şaka gibisiniz. Sanki onlarca sayfa var da "ücretsiz kargo" ibaresini göremiyorsunuz. Altı üstü tek sayfalık aplikasyon ve herşey göz önünde zaten. AKSİ BELİRTİLMEDİĞİ SÜRECE cümlesinin ne anlama geldiğini dahi bilmeyen ya da bilmek istemeyenlerde art niyetten başka bir şey göremiyorum. Katılım koşullarında yazdığı gibi aksi belirtildiğine göre ortada sizin öküz altında buzağı aramaya çalışmanızdan başka bir sorun bulunmuyor. İyi niyetli olduğunuzu düşünmediğim için de daha fazla polemiğe girmeyeceğim. Bardağa sahip olmak isteyen çekilişe katılıp şansını deneyebilir.

Üzerine konuşulmaz, "kapak"..! :D

Kaç yaşındasınız bilmiyorum da ben "kapak" zamanlarını uzun yıllar önce atlattım. Seviyenizi kendinize yakışır şekilde ortaya koymuşsunuz zaten.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bende Katıldım. Kazanırsam Hayır Kurumlarına Bağışlıcam :D

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kardeşim biz kimseye karşı vs. değiliz. Yanlış anlama. Herkesin katılmasını kazanmasını da istiyorum ama çekiliş koşullarında o maddeye hiç gerek yok o halde. Lütfen kaldırıverin, zor olan bir şey değil. Saygılar...

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=75799]ahmetfx[/MENTION] benim yapıcağım şeyi yapmış. Bende önce bir işin arka planına göz atarım, bir işin kalitesi arka planından belli olur.

Ön plan her zaman yanıltıcı veya şaşırtıcı olabilir.

"Size ne benim seviyemden !" demek yerine şu an sadece gülüyorum. Ben katılımcı konumundayım sizin konumunuz bambaşka.

Belkide bu tarz şeylere takılmadığım için seviyem bu konumdadır, ama konumumu değerlendirmek "eğer ki" 20 yaşınıza geldiğinizde 3 şifreleme sistemi, ve gıydırık bir bilgisayarda yazılmış onlarca etkin uygulama, bunlar yetmezmiş gibi kriptoloji aşkı yoksa elinizde, benim konumumu değerlendiricek bir seviyede değilsiniz kusura bakmayın.

Üslup farkı önemli ama bişey yarıştırmak deniyor buna, burda yapılan şey bu değil, bilgi paylaşılır, yeri gelir dertler sorunlar paylaşılır, hatta yükler hafifletilir yapılan desteklerle, burası bi aile ortamı ve bu şekilde davranarak sadece saçmalarsınız.
farkındaysanız katılmam, katılmayın gibi bi ibare yoktu mesajımda ama katılmicam ben...

Bu mesajda ki bu alınganlık dürtünüzü desteklicek ne gördünüz ki !?

Yada fazla uzatmiyim ben, görüşleri, eleştirileri kaldıramayan ve ya bunları bir + değilde - olarak gören HİÇ KİMSE denizin dibini göremez, sahilde takılır, ve sahilde sadece çer çöp vardır. :D

İlk mesajımdada olduğu gibi buraya kadar ki herşey, noktalama işaretleride dahil benim görüşüm..!

Saygılarımla..!

algea

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Baradak figürü güzel bir fikir. Başka semboller de olabilse bizde içebilsek.

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@ahmetfx benim yapıcağım şeyi yapmış. Bende önce bir işin arka planına göz atarım, bir işin kalitesi arka planından belli olur.

Ön plan her zaman yanıltıcı veya şaşırtıcı olabilir.

"Size ne benim seviyemden !" demek yerine şu an sadece gülüyorum. Ben katılımcı konumundayım sizin konumunuz bambaşka.

Belkide bu tarz şeylere takılmadığım için seviyem bu konumdadır, ama konumumu değerlendirmek "eğer ki" 20 yaşınıza geldiğinizde 3 şifreleme sistemi, ve gıydırık bir bilgisayarda yazılmış onlarca etkin uygulama, bunlar yetmezmiş gibi kriptoloji aşkı yoksa elinizde, benim konumumu değerlendiricek bir seviyede değilsiniz kusura bakmayın.

Üslup farkı önemli ama bişey yarıştırmak deniyor buna, burda yapılan şey bu değil, bilgi paylaşılır, yeri gelir dertler sorunlar paylaşılır, hatta yükler hafifletilir yapılan desteklerle, burası bi aile ortamı ve bu şekilde davranarak sadece saçmalarsınız.
farkındaysanız katılmam, katılmayın gibi bi ibare yoktu mesajımda ama katılmicam ben...

Bu mesajda ki bu alınganlık dürtünüzü desteklicek ne gördünüz ki !?

Yada fazla uzatmiyim ben, görüşleri, eleştirileri kaldıramayan ve ya bunları bir + değilde - olarak gören HİÇ KİMSE denizin dibini göremez, sahilde takılır, ve sahilde sadece çer çöp vardır. :D

İlk mesajımdada olduğu gibi buraya kadar ki herşey, noktalama işaretleride dahil benim görüşüm..!

Saygılarımla..!

Yanlış, doğru olmayan sonuca ulaştıktan sonra neye baktığınızın hiç bir önemi yok... "Aksi belirtilmediği sürece" cümlesini okuyupta; "Bakalım aksi belirtilmiş mi?" diye gözünüzün önünde ki şeye bakmaya üşeniyorsanız, insanlara yanlış ithamlarda bulunma ve yanlış yönlendirme hakkınızda bulunmuyor.

Eğer yazdıklarınız da beni muhattab alıyorsanız sizin seviyeniz beni ilgilendirir. Sokak ağzıyla konuşarak kendi egonuzdan başka kimseye birşey kazandırmazsınız. Neyse siz SDN forumlarında kim kimi kapak etmiş, kime iğneleyici laflar yazsam diye gezinerek bahsettiğiniz SDN aile ortamına çok şey katıyorsunuz zaten. Başalarınızın devamını dilerim...

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yanlış, doğru olmayan sonuca ulaştıktan sonra neye baktığınızın hiç bir önemi yok... "Aksi belirtilmediği sürece" cümlesini okuyupta; "Bakalım aksi belirtilmiş mi?" diye gözünüzün önünde ki şeye bakmaya üşeniyorsanız, insanlara yanlış ithamlarda bulunma ve yanlış yönlendirme hakkınızda bulunmuyor.

Eğer yazdıklarınız da beni muhattab alıyorsanız sizin seviyeniz beni ilgilendirir. Sokak ağzıyla konuşarak kendi egonuzdan başka kimseye birşey kazandırmazsınız. Neyse siz SDN forumlarında kim kimi kapak etmiş, kime iğneleyici laflar yazsam diye gezinerek bahsettiğiniz SDN aile ortamına çok şey katıyorsunuz zaten. Başalarınızın devamını dilerim...

ilgilendiğiniz benim başarılarımla teşekkür ederim, ayrıca şu an pişmanlık duyduğum tek şey, "Programlama" başlığı altında sizin ve sizin ilginç çekiliş kampanyanızın, yardıma ihtiyaç duyulan bir çok programlama sorunu postunun yanında günlerce üst sıralarda kalmasını sağlamam oldu, rica ederim, kolay gelsin...

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Vay be adamlar bi bardak verecek verdiklerine vereceklerine pişman etmişsiniz :) ahahah
Nerden geliyo bu hediye dağıtma işi amaç nedir aslında ?
Bilgi toplamak felanmı ki ?

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Reklam gibi bir şey. hayrına dağıtılmaz herhalde(Türkiyede hayrına dağıtılanlar ya askerden sağ salim dönülmüş asker için yada bir kaza atlatan kişi için yadaa ölmüşlerin hayrına)

Konu iyice gevşemiş.

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Vay be adamlar bi bardak verecek verdiklerine vereceklerine pişman etmişsiniz :) ahahah
Nerden geliyo bu hediye dağıtma işi amaç nedir aslında ?
Bilgi toplamak felanmı ki ?

Reklam gibi bir şey. hayrına dağıtılmaz herhalde(Türkiyede hayrına dağıtılanlar ya askerden sağ salim dönülmüş asker için yada bir kaza atlatan kişi için yadaa ölmüşlerin hayrına)

Konu iyice gevşemiş.

Eğer amaç data toplamak olsaydı siteye üyelik sistemi kurardık. Ancak sitede üyelik sistemi bile bulunmuyor herşey herkese açık. Bir çok firmanın yaptığı gibi sosyal medya kampanyası düzenliyoruz. Ziyaretçilerimizin kişisel gelişimine katkı sağlayacak video ders ve makaleleri zaten 2008'den beri ücretsiz yayınlıyoruz. Bunların yanında sponsorlar eşliğinde takipçilerimizin kişisel gelişimine katkı sağlayacak bir çok kitap hediye ettik daha önce. Bu seferde ofislerinde, çalışma masalarında kullanabilecekleri bir aksesuar hediye etmek istedik.