Photoshopta web tasarımı yorum

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar bi arkadaşım için bir web sayfası hazırlıyorum photoshopta Yorumlarınızı bekliyorum eksik gördüğünüz yerlerde düzeltmem için yorum yaparsanız sevinirim

Uploaded with ImageShack.us

Reading

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Güzel olmuş. İçerideki karenin Drop Shadow değerini düşürsen daha iyi olur gibi.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
biraz daha devam ettik yorum bekliyorum

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
La müdür aşam aşam acıktırdın beni bea :D Ama güzel olmuş...:thumbup:Bende birtaneye başladım logoyu yollamıştım sana doğal hayatla ilgili bakalım ne olcek :D:closedeyes:

demasu_2000

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güzel olmus fakat linklerdeki yazi fontu rahatsiz ediyor. bana kalirsa daha ince ve el yazisi olmayan bir font kullanirsan (sans serif) hem rahatsiz etmez, hem de tasarimda kullandigin yuvarlak-egri sekillerle bir kontrast olusturmus olur..

bir de senin yerinde olsam linkleri gri, ismi beyaz ile yazardim.. cünkü sitenin amaci bir bakima pastanenin reklamini yapmak.. bu tasarimda beyaz renk griye göre daha cok göze carpiyor, yani pastane isminden cok linkler ön planda gibi duruyor ;)

kolay gelsin..

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
güzel olmus fakat linklerdeki yazi fontu rahatsiz ediyor. bana kalirsa daha ince ve el yazisi olmayan bir font kullanirsan (sans serif) hem rahatsiz etmez, hem de tasarimda kullandigin yuvarlak-egri sekillerle bir kontrast olusturmus olur..

bir de senin yerinde olsam linkleri gri, ismi beyaz ile yazardim.. cünkü sitenin amaci bir bakima pastanenin reklamini yapmak.. bu tasarimda beyaz renk griye göre daha cok göze carpiyor, yani pastane isminden cok linkler ön planda gibi duruyor ;)

kolay gelsin..

herşeyden önce yorumun için teşekkürler ama normal yazı puntosu bu sayfada eğreti duruyor. diğer dediğin gibi isim beyaz linkler gri kısmına katılıyorum. vurgulama açısından öyle yaptım zaten. tasarım kontrastı zaten en başında uygulandı resim çerçeveleri orta alan menü bölgesi hep köşeli ilk halinde yuvarlak köşeliydi hoş olmamıştı. resimlerin altındaki bilgi alanıda gene köşeli olacak. zaten amatör bi tasarım dönem ödevi olarak verilecek bilerek çok profesyonelce hazırlanmıyor. yapanın ben olduğum bilinmicek.

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Güzel. Ama Yazının fontu biraz eğreti duruyor gibi.