Photoshopta Tekrar gösterme kutucuğu yardım...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Photoshopta bazenbir uyaru gelir ve altında küçük bir utucuk olur '' Tekrar gösterme' diye. Böyle işqaretledğimiz açılan pencereleri geri çıkrartmak için ne yapmam gerekiyor?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Onu bilemedim de şimdi sen ne için soruyorsun bunu yani neyi görmek istiyorsun onu söylersen yardımcı olabilirim.

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Fontlar için bir progrma yükledim NexsusFont adında vbir program.. Anında fontları kullanabiliyorsun. BAzen çok font olunca photoshopu kasıyor. Klasör klasör fontları ayrııp anında o klosrdeki fontları kullanıyorsun fakat bir font duururken diğer klasrdeki fontlara geçince o font kendi klasöründe kalıyor ve photshoptas dğeilişklk yapamıyorum upluoad cancel vs şeklinde bir ekran çıkıyordu font için yanlışlıkla kapattım. O pencereyi bulmam gerek...

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tamam tşk. Bilen biri yok mu? :(

LoLLyPoPeD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam tşk. Bilen biri yok mu? :(

Bende dediğinizi tam anlamadım ama Google amcaya free fonts yazarsanız binlerce anında indirebileceğiniz fontlar var. Bunları Bilgisayarım > C > Windows > Fonts içine atıp photoshopu açarsanız font bölümünde rahatça kullanabilirsiniz .

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bende dediğinizi tam anlamadım ama Google amcaya free fonts yazarsanız binlerce anında indirebileceğiniz fontlar var. Bunları Bilgisayarım > C > Windows > Fonts içine atıp photoshopu açarsanız font bölümünde rahatça kullanabilirsiniz .

önrek veriyorum 6000 b,n fontun içinden hepsini ayıklayamayacığn için program kasıyor? Ne yapmam gerek özel programlar oluyor snırım onun içiiin

Reaksiyon puanı
189
Fontların hepsini sisteme yüklemeyin. Hangisi ile işiniz varsa onları yükleyin. Font yönetimi için de ayrı yazılım kullanın, sorununuz azalacaktır...

LoLLyPoPeD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önrek veriyorum 6000 b,n fontun içinden hepsini ayıklayamayacığn için program kasıyor? Ne yapmam gerek özel programlar oluyor snırım onun içiiin

Dediğim gibi programla uğraşmayın kendinize benim gibi bir arşiv oluşturun içinden seçtiğiniz fontları kullanın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler photoshop cs5 yükledim giriyorum içine fotografı koyuyorum ama fotografı göstermiyo bu sorunu nasıl çözebilirim.