Photoshopta arka plan siyah yapma

Sheakespeare

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arka plan siyah yapma diyince akla gelen kapkara oluyor. Ama benim aradıgım bir fotograf cekıldım mesela onun arkasını siyah yapıcam ama mankenlerın cekıldıgı fotograflarda mesela arka planlarda sıyah oluyor fakat bı baska sıyah arka plan oluyor. Benim kastetmek istedigim şey de o. Bu konuda yardımcı olurmusunuz biraz amatörümde. :) internette aradığım şeyi bulamadım bi türlü :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kasttetigin $ey layer mantigi
adim1: Photoshop ta secme aletleri vardir lasso tool olarak bulabilirsin toolbox'ta ama hassas bir secim icin pen tool u oneririm pen tool selection olarak aratirsan ulasirsin kullanimina
adim 2: secmeye basladin asil objeyi kullanmayacagin tarafi silmen gerek. Onun icin de secimi bitirdikten sonra ctrl+i kombinasyon ile dis kismi secili hale getir ardindan delete tusuna bas.
dis kismi iptal ettin

adim3: ctrl+shift+n komb. ile yeni layer olustur. renk kutusundan arka plana uygulamak istedigin rengi sec/
a: Paint Bucket Tool e tikla hotkey'i G dir alani siyah yap
b: ctrl+backspace(silme tusu) da ayni islevi gorur/

simdi bunlari yaptiktan sonra siyah lik ustte kalacaktir sag tarafta layer kismiinda siyah layeri tut ve assagiya surukle
Kolay Gelsin not: renk paletindeki iki rengin yerlerini degistirmek istiyorsan x tusuna basman yeterli 1

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben photoshopta kitap kapağı tasarımı yapıyorum. layer 0'ı siyah yapmak istiyorum. nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim.

Mislinat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki tane yan yana renkli olan panel varya, o panelden sağdakini tıklıosun ama anlatamadım şimdi :D