intel1111
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
arkadaşlar merhaba küçükken bilgisayar sahibi olmak hayaliyle bilgisayar dergileri satın alıyordum, o bilgisayar dergilerinin bir tanesinde phoroshop programına rakip bir programdan bahsediyordu senelerdir photoshop`u yakalamaya çalışıyormuş ama bir türlü başaramıyormuş
bende senelerdir merak ederim photoshop programının rakibi hangi programdır diye çünkü öyle o alanda bir programa hiç rastlamadım
photoshop programını kullanıyorum çok memnunum ama hala geliştirmesi gereken özellikleri var mesela fotoğraf kalitesini yükseltme çok karışık ve bu özellik oldukça yetersiz, fotoğraf çözünürlüğü arttırma özelliği güzel gibi çok daha başarılı yapabilmeli
sonuça 1 tl`ye satın alınan bir programdan bahsetmiyoruz
deneme sürümüde olsa kullanalım photoshop tekeli sorunundan kurtulmaya bir katkı olsun
cevabınızı merakla bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
bende senelerdir merak ederim photoshop programının rakibi hangi programdır diye çünkü öyle o alanda bir programa hiç rastlamadım
photoshop programını kullanıyorum çok memnunum ama hala geliştirmesi gereken özellikleri var mesela fotoğraf kalitesini yükseltme çok karışık ve bu özellik oldukça yetersiz, fotoğraf çözünürlüğü arttırma özelliği güzel gibi çok daha başarılı yapabilmeli
sonuça 1 tl`ye satın alınan bir programdan bahsetmiyoruz
deneme sürümüde olsa kullanalım photoshop tekeli sorunundan kurtulmaya bir katkı olsun
cevabınızı merakla bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim