Photoshop programi tavsiyeniz...

enigma340

Asistan
Reaksiyon puanı
7
EfektLeri güzeL oLan,Türkçe photoshop programı Arıyorum.Önceden VarDı ama pc ye format attığım için siLindi Tabi.EğeR Link payLaşım yaSaksa msj da Atabiirsiniz. BEKLİYORUM...:helpsmilie::helpsmilie:

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
photoshop zaten programın adı, buradan anca sana deneme sürümünü verebilirler arkadaş forum kurallarına aykırı paylaşım bekleme arkadaşım :sleep:

enigma340

Asistan
Reaksiyon puanı
7
photoshop zaten programın adı, buradan anca sana deneme sürümünü verebilirler arkadaş forum kurallarına aykırı paylaşım bekleme arkadaşım :sleep:
photoshop un program adı olduğunu biliyorum :hammer: sadece eksik yazmışım :sneaky2:

---------- saat 19:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:37 eklenmişti ----------

çok teşekkürLer .

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Photoshop bilmek ayrıcalıktır effect konusuna gelince bence hiç plugin falan kullanma photoshop u baştan sona öğren effect uygulamalarına gerek kalmadan kendin birbirinden güzel efectler yaparsın photoshop pluginleri kullanman program öğrenme azmini baltalar ve sürekli o pluginlere muhtaç olursun photoshopun kalbi ctrl - alt - shift dir her arcta bu tuş kombinasyonlarını tıkla ne işe yaradığını öğrenirsin filitreleri ezberlemene gerek yok photoshop effect uzayında 50.000 effect gömülüdür ha bende hafıza var diyorsan amenna :)

AntiParantez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alicemal'in dediği gibi photoshop herkesin harcı değildir. ama kurup o harç sende varmı bakman lazım. internet aleminde binlerce sitede photoshop tutorial'ı var. Yardımı olacaktır.