Photoshop Perspektif ve Yansıma - (Video)

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Nokta sayısını artırıp yazının tam olarak noktalardan oluşmasını sağlamak mümkün ama videonun boyutu şişmesin diye hızlıca yaptım.

perspektifyansmacopy.jpg

Video boyutu : 23,5 mb süresi : 4 dk

Video İndir

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
elbette pattern diye bir şey var ama kendi çabamızla bir şeyler yapmanın yerini başka bir şey tutmaz. anlamadığın bir nokta varsa buraya yaz elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışalım. ya da eklediğin videoda zaten kısa yollardan bahsetmiş bu konuda bir sıkıntı yoktur herhalde senin için.

PRICE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elbette pattern diye bir şey var ama kendi çabamızla bir şeyler yapmanın yerini başka bir şey tutmaz.

Doğru... Ancak senin yaptığın kaldıraç varken iman gücüyle kaldırmaya benziyor. İlgin için teşekkür ederim, ama zannedersem yeni başlamışsın Photoshop'a. Ben 10 senedir aktif kullanıcısıyım, yardımcı olabileceğim bir yer varsa elimden geleni yaparım. Örnek olarak video vermemin nedeni de, Photoshop'ın özelliklerini tam olarak kullanmadan hazırlanan eğitim videoları insanlarda "Bu ne ya kim uğraşacak bununla" düşüncesini ortaya çıkartıp Photoshop'tan soğutuyor. Dolayısıyla evet paylaşımın güzel, eline sağlık, ancak daha dikkatli yaparsan iyi olur. Çünkü "Birilerine bir şeyler öğretme" gibi önemli bir misyon üstleniyorsun.

Kolay gelsin...

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
iman gücünden ziyade :) her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır olayıyla alakalı bir şey aslında. ben photoshopla 2 yıldır ilgileniyorum ama neden sende ,photoshopa yeni başladığım izlenimi oluıştuğunu belirtirsen gerçekten çok memnun olurum.