Photoshop Logo Tasarım Yardımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dopeboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dopeboy

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Merhabalar. Kısa zaman sonra Twitch yayınlarına başlayacağım. Her şey neredeyse hazır. Sadece logo ve ufak bir şeyler kaldı. Photoshop konusunda bilgili olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?

Son düzenleme:

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ne gibi bir yardım istiyorsunuz tam olarak? Baştan sona logonuzu tasarlatmak mı?

dopeboy

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Ne gibi bir yardım istiyorsunuz tam olarak? Baştan sona logonuzu tasarlatmak mı?

Aslında şöyle, yayın kapalıyken siyah ekran yerine oraya wallpaper tarzında bir şey hazırlatmak istiyorum. Logo da olabilir veya güzel bir arkaplan üzerine yazı. Son olarakta alt kısımda Discord, Abone Ol, Bağış gibi yazıların olduğu ufak tasarımlar yaptırmak istiyorum. Örnek olması açısından aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz. Daha profesyonel hazırlanmış ve göze daha hoş gözükecek şekilde olmasını istiyorum.

1583011110663.png

Son düzenleme:

~ KaanCK ~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,591
LogoMakr_1ubQh7.png
LogoMakr_0f4dwf.png
LogoMakr_3O2rbI.png
LogoMakr_4XcBBQ.png

Beğenmessen başkada yapabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Twitch kanalının adı neydi? Ve ne kanalı?

dopeboy

Asistan
Reaksiyon puanı
66

~ KaanCK ~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,591
LogoMakr_99aPKA.png

Bu nasıl?
(Siyah Ekran yerine)

dopeboy

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Siyah ekran olan yere çok tasarım önemli değil bence.
Ama örnek olarak foto atabilirmisin.

Şöyle anlatayım o halde. Bir logo tasarlanıp altına da Yayın Kapalı yazılabilir. Logo tamamen senin yaratıcılığına kalmış. Bir örnek göstermek doğru olmaz çünkü o gösterdiğim örneğe esinlenilmesini istemiyorum. Özgün olmasını istiyorum.

~ KaanCK ~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,591
Tamam yarın atsam olurmu?
Şöyle anlatayım o halde. Bir logo tasarlanıp altına da Yayın Kapalı yazılabilir. Logo tamamen senin yaratıcılığına kalmış. Bir örnek göstermek doğru olmaz çünkü o gösterdiğim örneğe esinlenilmesini istemiyorum. Özgün olmasını istiyorum.

~ KaanCK ~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,591
Tamam.

Ama daha yeni kanallarda çok profesyonel olursa ters tepebiliyor o yüzden sonradan profesyonel yapım koymanı öneririm.

Benim başıma geldi çünki.

dopeboy

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Tamam.

Ama daha yeni kanallarda çok profesyonel olursa ters tepebiliyor o yüzden sonradan profesyonel yapım koymanı öneririm.

Benim başıma geldi çünki.

Sık sık yayın açacağımdan dolayı ve platformda çok sık vakit geçireceğimden dolayı basite kaçılmasını ve baştan savma durmasını istemiyorum.

Bu tarz bir şey yapılabilir. Arkaplandaki logoyu şuan öylesine koydum örnek olması için. Logo yapılabilir ve bu şekilde ufak saydamlıklar eklenebilir. Bir de panel altındaki Discord, Abone Ol v.s var. Onlara da bu ekleyeceğiniz arkadaki şeffaflaştırılmış logoyu yan tarafına koyabilirsiniz yazıların veya herhangi bir yerine size kalmış.

yayın kapalı.png

Son düzenleme:

~ KaanCK ~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,591
O arka plan güzel olmuş nerden buldun?

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Anladım. Ben bu işi meslek olarak yaptığım için çalışmaya bağlı bir ücret karşılığında yapıyorum. Başarılar dilerim size.