32.sefo dedi ki:vista ve xp işletim sistemleri oluyo :S
photoshopla bunları karsılastırmak nerden geldi aklına_?
kadir_yaylaci dedi ki:Photoshop'a benzer bir ücretsiz yazılım var o sana bir alternatif olabilir..
http://www.getpaint.net/
Creed_06 dedi ki:sitelerde görüyorum photoshop u 50 mb a kadar küçültebiliyolar ama ben onun içeriğini bilmiyorum.
İşte burdan geldi aklıma yeterli bi açıklamamı
:S bişey demiyorum sana bildiğin gibi yaşa hayatını :SCreed_06 dedi ki:32.sefo dedi ki:vista ve xp işletim sistemleri oluyo :S
Bende paket versiyon var yani Adobe Premium bense bunun içinden sadece photoshop u yüklemek isyiyorum hatta iphotoshop içerisinde işime yaramıyan biçok özellik plugin mevcut
sitelerde görüyorum photoshop u 50 mb a kadar küçültebiliyolar ama ben onun içeriğini bilmiyorum. lite ps indirmek yesine lite ps yapmak daha mantıklı geldi. Hiç olmazsa istediğim gibi bi ps yapmış olabilirim
32.sefo dedi ki::S bişey demiyorum sana bildiğin gibi yaşa hayatını :SCreed_06 dedi ki:32.sefo dedi ki:vista ve xp işletim sistemleri oluyo :S
Bende paket versiyon var yani Adobe Premium bense bunun içinden sadece photoshop u yüklemek isyiyorum hatta iphotoshop içerisinde işime yaramıyan biçok özellik plugin mevcut
sitelerde görüyorum photoshop u 50 mb a kadar küçültebiliyolar ama ben onun içeriğini bilmiyorum. lite ps indirmek yesine lite ps yapmak daha mantıklı geldi. Hiç olmazsa istediğim gibi bi ps yapmış olabilirim