Photoshop CS6 da Kürklü Yazı

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitti.png

Arkadaşlar biliyorum biraz gecikmiş bir ders ama yinede çoğu kişiye faydası dokunabilir. Bu dersimiz başlangıç seviyesindeki arkadaşlar içindir. Bir de aldığım yorumlara göre ve kendi düşünceme göre artık CS6 yı ingilizce arayüzüyle anlatacağım. Çünkü Türkçe çeviri gerçekten çok kötü veya daha biz alışamadığımız için bize böyle geldi. Sizde CS6 nızı ingilizce yapmak için; XP işletim sistemi : C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS6\Locales klasöründeki tr_ olan klasörün adını en_GB olarak değiştirmeniz yeterli. 64 bit işletim sistemleri : ayrı ayrı olan 2 program files klasörünüde değiştirin. Ben XP kullandığım için değiştirmem kolay oldu, 64 bit işletim sisteminde deneme yapamadım ama yaptığımda güncellerim. Şimdi çalışmamıza başlayalım baya kafa ütüledik. Öncelikle aşağıdaki linkten kullanacağımız görseli indirrelim...

http://41kare.blogspot.com/2013/01/photoshop-cs6-da-kurklu-yaz.html

Empati.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cs6 ile 5 arasında dağlar kadar fark var mı sence ? yani cs5 i orta derece bilen cs6 ya alışabilir mi yoksa cs5 de ustalaşmalı mıyım ? sonuçta ders çokluğu cs5 in elinde ?

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence CS5 ile CS6 arasındaki farklar 3D özelliği CS6 nın daha gelişmiş, ulaşılabilirlik daha kolay, arayüzü oldukça iyi ve daha gelişmiş araçlar var. Sana şöyle bir tavsiyede bulunayım eğer photoshop kullanıyorsan her sürümünü rahatlıkla kullanırsın. çünkü versiyon farklılıklarında adamlar bir önceki versiyonu çoz ezmeden kolay alışılabilir bir şekilde tasarlıyorlar.

allura

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
çok şık duruyor güzel çalışma tebrikler

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilgin için teşekkürler allura.