Photoshop CS6 da Metalden Yazı

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitti.jpg

Evet arkadaşlar photoshopta yazılarla da çalışmak zevklidir. Üst tarafta görmüş olduğunuz görselde gerçekçi bir yazı uyguladık. Şimdi bu çalışmanın nasıl yapıldığını kısa soluklu bir ders olsa da anlatalım. Ben şuna inanıyorum hiçbir bilgi boş değildir. Her bilginin insana faydası dokunur. Yani o yüzden ders kısa diye ihmalkarlık etmeyiniz. İlk önce aşağıdaki linklerden çalışmamızda kullanacağımız dosyaları indirelim.

Photoshop programımızı açalım ve Ctrl+N tuşlarına basarak 1000x700 px lik bir çalışma alanı açalım. Arkaplan resmimizi çalışmamıza atalım ve çalışma alanımıza aşağıdaki gibi yayalım.

Dersin devamı için :
http://41kare.blogspot.com/2013/05/photoshop-cs6-da-metalden-yaz.html

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arka planı neden biz hazır ındırıyoruz onuda açıklasaydın sadece yazı yazmak kurcalayarak öğrenılır :)

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dersin amacı o olmadığı için arkaplanı hazır veriyorum ama talep olursa texturelerle ilgili de ders hazırlayabilirim. ilgin için teşekkürler.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arka planıda biz hazırlayabilişrsek çok iyi olur dersler çok iyi gidiyor bu arada :)

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler Empatik. Bir sonraki dersimde arkaplanıda biz hazırlayalım. yanlız dersi 4-5 adım uzatır baştan söliiim :D

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
derslerinizi severek takip ediyorum. hiz kesmeden devam ((:

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler sinangj. aslında ben günlük 1 ders olarak düşünüyorum ama iş yoğunluğundan dolayı vakit buldukça ders yayınlıyorum. ilginiz için bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Photoshop ince bir iş oldugu resimle hiç kımse bişey anlayamaz video olması gerekirdi

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arka planı textureler yardımıyla hazırlayabilirsiniz bu ve buna yakın bir sürü kendiniz yapabilirsiniz.

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. video dersi vaktim olsa hemen çekecem ama boş vakit bulmak zor benim için o yüzden yazılı derslerde elimden geldiğince açık ve detaylara girerek anlatmaya çalışıyorum.