Photoshop CS6 da Alevden Gül

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitti.png

Evet arkadaşlar yine çok güzel bir çalışma ile karşınızdayız. Bu çalışmamızda alevden gül nasıl yapılır onu öğreneceğiz. Bu çalışma gelişmiş olarak anlatılacaktır. Basit düzeyde çalışan arkadaşlarımızda biraz zorlarlarsa inanıyorum ki onlarda yapabilirler. Çalışmamıza başlamadan önce aşağıdaki linklerden kullanacağımız dosyaları indirelim.

Gül
Alev 1
Alev 2
Photoshop programımızı çalıştıralım Ctrl+N tuşuna basalım ve 1000x1000 px lik bir çalışma sayfası açalım. Gül görselimizi çalışmamıza atalım ve katmanlar penceresinin en altındaki küçük butonlardan add vector mask butonuna basalım. Araç kutusundan brush tool u seçelim, ön plan rengimizi siyah yapalım ve fırça boyutumuzu ayarlayarak gül dışında kalan kısıma fırçamızı uygulayalım. Aşağıdaki gibi bir görüntü ortaya çıkartalım.

Deersin devamı : http://41kare.blogspot.com/2013/01/photoshop-cs6-da-alevden-gul.html

fsaidarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cs6 nın güzel özellikleri beni hep etkiliyor zaten anlatım ve bilgi için çok teşekkürler çok faydalı :) acaba nereden tam olarak tüm yararlı dersleri bulabilirim ?

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumun için teşekkürler. dersin devamını gösteren linke tıkladığında açılan sayfanın sol tarafında yukarıdan aşağıya doğru bütün yayınladığım dersler mevcuttur. 32 adet türkçe olarak yayınladığım kendimeait derslerim vardır. ziyaretlerinizi bekliyorum.

NTK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Calismalarinizin devamini dilerim kendi adima, yararlanabilecegimiz bircok teknik ders olarak islenmis, basarilar.

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler ntk. birkaç gündür uzaktım bilgisayarımı yeniledim de o yüzden. ilginiz için herkese teşekkürler.

allura

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
çok anlamlı ve hoş bir çalışma olmuş tebrik ederim

tekno2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler allura beğendiğine sevindim.