Photoshop cc dersleri sıfırdan

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Photoshop kullanmak istiyorum temel yok sıfırdan anlatacak bir site varmı tavsiye edeceğiniz ?

conquerorr

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Photoshop kullanmak istiyorum temel yok sıfırdan anlatacak bir site varmı tavsiye edeceğiniz ?

Dostum çok sıfırsan ilk yapman gereken şey şu; ne yapmak istiyorsun manzaraya resmini katmak mı? araştırıyorsun nasıl yapılabilir diye videolu anlatımı takip ederek başlıyorsun yapmaya yavaş yavaş neyin ne olduğunu öğreniyorsun diyorsun ki yüzümdeki akneleri nasıl temizlerim hemen videolu anlatımını izliyorsun öğreniyorsun bazı şeylerin ne olduğunu öğrendikten sonraysa zaten hayalgücünü kullanarak istediğini istediğin şekilde kullanmaya başlıyorsun önerebileceğim bir site yok ama bazı photoshop eğitim setleri var bunlara örnek olarak lynda yada video2brein verebilirim ama lynda çok iyi değil bence...Türkçe bazı eğitim setleri de var bunları da netten araştırırsan bulabilirsin:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Photoshop cc ye sıfırdan başlama gibi birşey yok arkadaşlar.
ps cc, cs6, cs5, cs4..vs bunlara takılmayın sadece aralarındaki fark kullanım farkı ve birkaç özellik genel olarak phtoshop mantığı aynıdır evet illa cc kullanacam dersen de win 8 de kullanmamanı tavsiye ederim onun dışında hedefini belirlemen ve youtube a girip photoshop başlangıç dersleri yazman ve partlar halindeki videoları izlemendir:) başarılar..

dadassinan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende sıfırdan başladım youtubeden genel mantığını anlatan dersleri izledim şimdi orta düzeyde öğrendim ve kendimi geliştirmeye başladım. Yani mantığını öğrendikten sonra geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek senin elinde kardeşim.