Halkulvad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Birkaç tasarımda senden görelim.
merdiann.deviantart.com[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Birkaç tasarımda senden görelim.
Forumun çökmesine 26 dk kaldı beyler
Hızlı resim kendisi siliyor bir süre sonra zaten. Linklerin çoğu ondan kırık.arkadaşlar resim linkleri kırılmış keşke Hizli Resim yükle | Resim yükle | Resim yükleme yükleseydiniz göremiyorum
Gayet iyi olmuş. Benimde buna benzer bir çalışmam vardı.Öncelikle Photoshop'ta acemi olduğumu söyleyeyim. Text logo yaptım, bakalım beğenecek misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 41520
Alttaki ateş biraz boğmuş gibi. Onun yerine sis olsaydı koyu bir sis daha hoş olurdu sanki. Ellerinize sağlıkHızlı Resim - Türk Wallpaper
Can sıkıntısından 10 dakikada bunu yapmıştım. Nasıl olmuş?
Can sıkıntısından yaptım. Fazla özenmedim.Alttaki ateş biraz boğmuş gibi. Onun yerine sis olsaydı koyu bir sis daha hoş olurdu sanki. Ellerinize sağlık
Abi bu resim de amatörlükse benim yaptıklarıma ne diyeceğim ben? Resim çok güzel olmuş.İlklerden. Şimdilerde bakmak bile istemiyorum. İğrenç Ama ilklerden olduğu içinde kıyamıyorum. Ama çok kötü be Bayağı armatörlük akıyor
Ekli dosyayı görüntüle 43841
Teşekkür ederim Ama size fikir iyi gelmiştir. Birazcık detaya bakınca “yok bu anlamıyor bu işten” denilebilir Koca fotoğrafta hoşuma giden tek yer gölgesiAbi bu resim de amatörlükse benim yaptıklarıma ne diyeceğim ben? Resim çok güzel olmuş.
10 dakikada güzel bir iş çıkarmışsın. Ama ateşi biraz aşağıya kaydırıp etkisini azaltırsan, sağ üst köşedeki yazıyı siyah değil de beyaz yaparsan, Türk yazısını biraz daha küçültüp ay-yıldızın sağ tarafına doğru kaydırırsan bence çok daha güzel olur.Hızlı Resim - Türk Wallpaper
Can sıkıntısından 10 dakikada bunu yapmıştım. Nasıl olmuş?