Photoshop anlayan bakabilirmi Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cakap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cakap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Kolay Gelsin Arkadaşlar,ps den anlayan Bir arkadaştan ricada bulunacağım

Omerta yani online mafya oyunu oynuyorum ve ordaki açtığımız yeni aile sayfamız için

bir resim olması lazım mesela örnek olarak

Kolay Gelsin

24entjp.png

Yukardakı resmi ayarlayabılen olurmu bılmıyorum ama ayarlayana şimdiden cok tesekkur ederim
alttaki Anarchist bookfair yazisi kaldırılıp oraya ortalayarak Anarchia yazılması yazi fontuda sekil olması lazım yani baktiricak kendine
sonra eldeki kitap kalkıp oraya bir bayrak gelecek bayrak icinde anarchist logosu olacak ornek bayrak linki veriyorum simdi

vs2cz4.png

Yukardaki örnek bayrak takı yazıların kalması lazım yani sadece bayrak olması bayrak renginin de kırmızı değilde resme uygun bi renk olması lazım

ilk resimdeki bacalar yerine silah tufek namluları gozukmesi ve bir kac ufak elde molotof kokteyli olması lazım

Resim boyutu http://img703.imageshack.us/img703/6333/28843095.png Bu resimdeki kadar yada bundan biraz daha büyük olursa güzel olur.

Yanlış anlaşılma olmasın öyle molotof sılah tufek falan dedik ama Omerta oynuyoruz ordakı aile sayfası ıcın gereklı bı resım :D şimdiden tesekkur ediyorum

ve yahut buna benzer bir şekilde Anarchia yazılı silahlı molotoflu Anachist bayraklı bir resimde olabilir resim boyutu örnek verdiğim gibi olursa çok iyi olur yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
başka ne istersin???? :D
Bölümümüz bu tür ihtiyaçların giderilmesi adına açılmış olupü üyelerin en iyi hizmet ve kaliteden faydalanabilmeleri için oluştutulmuştur.Lütfen daha dikkatli olalım, konu hakkında bilgimiz yok ise fikirlerimizi ya içimizde ya da üsluplu bir dile ile belirtelim, iyi geceler.

sukru15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim iyi güzel . yazıyı silmek falan basit te yazıyı sonuna kadar okuyamadım bayrak lafını görünce . o biraz zor ama diyeyim . ben yapamam . ama yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin

Hsayathiya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sdn'de kimsenin arkadaşa yardımcı olmaması beni şaşırttı doğrusu. :)

Geç olsun, güç olmasın, buyrun;

gq9rf.jpg

gq9sv.jpg

sukru15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şaşırtıcı ama ben yanlış anlamışım olayı . meğerse kitap üzerine o bayrak koyulcakmış :D

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hala lazım mı? Bu vesileyle 6-7 aydır kullan(a)madığım ama çok sevdiğim Photoshop'umu açarım belki. :) Lazımsa uğraşacağım üzerinde.

Hsayathiya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi ben yanlış anlamışım ya :D tekrar birşeyler yaparım şimdi.