Photoshop Açılmıyor

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
photoshop bölümü yok sanıdırm bnde buraya yazım dedım... sorunum şu

bn adobe pshotoshop cs2 9 ... u kullanıyorum hep açılırdı şimdi açılmıyor .. açılırkenki ilk ekran geliyor bklıyorsun açılmıyor herhangi bir yere tıklıyorsun yanıt vermiyor... hep bu oluyor naıl çözebilirim (silip tekrar yükledim olmuyor )

:helpsmilie:

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Farklı versionunu kurmayı denermisin.

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bakarım artık neyse :(

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
ozy33 forum üzerinde açmış olduğun konular hep yanlış bölümler altında oluyor. Konuları açacağın bölümlere biraz daha dikkat edersen sevinirim.

Bu konuyu diğer yazılım konuları bölümümüze açabilirdin. Konuyu ben oraya taşıyorum.

Bu programı güvenli modda açabiliyor musun? Programı açmanı engelleyen bir yazılımda bilgisayarında mevcut olabilir.

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Document and settings içinde hangi kullanıcı ismini kullanıyorsan o klasörün içinde adobe diye arattırıp adobe klasörünü silersen tekrar açılır.

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok baktım adobe die bi dosya yok yani

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede aynı sorun var yukarıdaki açıklamalardan hepsini yaptım ama olmuyor. İşyerin deyim lütfen acil cevap verin

recepkng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
photoshop bölümü yok sanıdırm bnde buraya yazım dedım... sorunum şu

bn adobe pshotoshop cs2 9 ... u kullanıyorum hep açılırdı şimdi açılmıyor .. açılırkenki ilk ekran geliyor bklıyorsun açılmıyor herhangi bir yere tıklıyorsun yanıt vermiyor... hep bu oluyor naıl çözebilirim (silip tekrar yükledim olmuyor )

:helpsmilie:

Önceden çalıştığını belirtmişsin sistemi geri yükleyip dener misin?

S

SDN Okuru soru

SDN Okuru
Abode photoshop cs8 kullaniyorum onceden aciliyodu simdi acilmaz oldu ilk ekrana gelen dolum seyinde takiliyo yanit wermiyo diyo sistemi tekrar yukluyom aynisini yapiyo bunun çaresini bilen warsa söyler se tesekkur ederim...

algea

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Photoshop’u sağ tıklayıp yönetici modunda çalıştırmayı denediniz mi. Benimde photoshop da takılıyor böyle deneyince açılıyor.