Philips lcd tv ye ev sinema sistemi bağlanmasi

nud27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba dostlar PHİLİPS LCD TV 32PFL5405H/12,PHİLİPS EV SİNEMA SİSTEMİ HTS3510/12 bunları birbirine bağladım sorum şu?harici olarak tv den ses nasıl alacam tv nin usb sinden yada tv ye bağlı uydu cihazından yardımcı olursanız sevinecem:((

ev sinema sistem arkasıEkli dosyayı görüntüle 7288

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
TV ile sinema sistemini birbirine bağladın. Şimdide USB deki bir mp3 ya ada video nun sesini mi almak istiyorsun?
Bağlantılarda bir sorun yoksa zaten ses sistemden çıkmalı?

nud27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tv üzerindeki usb den veya uydudan ses almak istiyorum ses sisteminde bunların sesi çıkmıyor

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ses sistemini TV ile hangi bağlantı ile bağladın ?
HDMI dan mı. Eğer öyleyse uygun kablo kullanmamaktan da ses iletimi olmaya bilir.

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
merhaba dostlar PHİLİPS LCD TV 32PFL5405H/12,PHİLİPS EV SİNEMA SİSTEMİ HTS3510/12 bunları birbirine bağladım sorum şu?harici olarak tv den ses nasıl alacam tv nin usb sinden yada tv ye bağlı uydu cihazından yardımcı olursanız sevinecem:((

ev sinema sistem arkasıEkli dosyayı görüntüle 7288
Bendekine göre anlatayımda sonra olmadı falan deme çünkü bende aynı şekilde kullanıyorum ve ses her türlü var bende.
Resimdeki 4 numaralı yerden (HDMI) tv ile ses sistemi bağlayacaksın. 6 numaralı yerdende uydu cihazından gelen aynı kabloyu bağlayacaksın sonrada tv kumandasından
(bu arada ses sitemi açık olması gerek) ADJUST/SAĞ OK/HOPARLÖRLER/AMPLİFİKATÖR seçtinmi hem usb hemde uydudan gelen sesi ses siteminden alırsın.
biraz uzun oldu ama en iyi böyle anlatılırdı :)

unalosma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaslar LG 32lw 5500 tv aldım.phılıps hts3540/12 ses sistemi aldım. 5+1 ama bı turlu tv den sesı aktaramadım.mp3 ve radio dan ses gelıyo ama tv ya atamadım.yardımcı olumusunuz. o verdıgın resıımdede kırmızı ve beyaz olanları kullandım ama olmadı tvden ses gelmedı bı türlü.yardımıcı olurmusunuz.tsk edrım.