Philips GogoGear Raga mp3 player(Tavsiye)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Alalı yaklaşık olarak 1 hafta oldu. Çok memnun kaldım cihazdan fiyatı 90 tl ama verdiğiniz paraya kesinlikle değiyor.

Ürünün teknik özelliklerini anlatmak gerekirse
22 saat müzik dinleme süresi var.

90 dakikalık çalma için sadece 5 dakikada hızlı şarj.

FullSound™ adlı bir teknolojiye sahip.(kısaca açıklamak gerekirse:daha fazla derinlik ve etkiye sahip tam bas, enstrüman zenginliği)

2Gb alanı var. Bilgisayar usb ile sarj oluyor.
Radyo bazı modellerinde mevcut.
2.1 Ses sistemine bağladım Gayet güzel ses veriyor.

Cebe kolay sığıyor hafif bir cihaz 24 gram ağırlığa sahip.
LCd ekranı gerçekten güzel şarkı isimleri sarj göstergesine sahip.

Yanında gelen Philips Songbird yazılımı da çok güzel.
Ayrıca eklemek istiyorum aynı fiyata karşılık gelen sony nin usb bellek gibi olan cihazından daha güzel bir görünüme vede şık bir dizayna sahip.

Birde cihazdan resim koyayım:

Bu konuyu neden açtım diye sorarsanız cihazı aldım gayet memnun kaldım.BEnim gibi takoz telefonun kabloları v.s taşımaktan bıktıysanız çözüm olacaktır. : )

DAha ayrıntılı açıklamalar teknik özellik v.b http://www.philips.com.tr/c/mp3-ve-mp4-calarlar/gogear-raga-2gb-sa3rga02bn_97/prd/

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Açık kaynaklı format olan .ogg açmamasına üzüldüm...

Onun haricinde güzel birşeye benziyor hayırlı olsun :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bende bir önceki modeli vardı telefon alınca sattım gerçekten kaliteli ürünleri var ama ne gariptir nokia x2 bendeki mp3'ten daha kaliteli ses deneyimi sundu bana :)

moon5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Philips'i marka olarak gerçekten çok seviyorum bu cihaz mutlaka çok güzeldir...ama Sony'nin Clear Bass olayı bu işte aştıklarının resmidir...alacak olanlar bunuda dikkate alsınlar...orijinale sadık çok temiz bir ses kalitesi sunmakta...