Hocam bütçeniz ne kadarArkadaşlar, 6 inc Phaplet tavsiyesi istiyorum, sizler hangi marka ve modeli önerirsiniz ?
Belirli bir bütçe yok ancak iphone 7 gibi 4000-5000 TL olmaz diye düşünüyorum ?Hocam bütçeniz ne kadar
Belirli bir bütçe yok ancak iphone 7 gibi 4000-5000 TL olmaz diye düşünüyorum ?Bütçen nedir?
İkisininde pil kapasitesi çok kötüSony xperia ultra. Boyu da işlevi de büyük![]()
6 inc altındakiler küçük geliyor6 inc biraz büyük olmuş sanki
Dipnot:Note 7 5.7 inc
İlla 6 inc mi istiyorsunuz?
4600mAh pili ile Zenfone 3 Ultra almak isterdim ancak 6.8 inc büyük geldi gözüme, gerçi yakından görmedim ama yinede büyüktür diye düşünüyorum ?Huawei Ascend Mate 7, Xa Ultra, Zenfone 3 Ultra, Xperia Z Ultra, Zenfone 2 Laser 6'', özellikle de Huawei Ascend Mate 8 e bak derim.Ama bunların içinde baya büyükler de var![]()
6.8 inc çok büyük geldi gözüme.Tartışmasız Zenfone 3 Ultra
Sen bilirsin![]()
Daha öncede dediğim gibi, yakından görmedim ancak 6.8 inc çok büyük geldi gözüme, mağazalarda yakından görme ihtimali var ise mutlaka bakacağım.Zenfone 3 Ultra
Huawei Ascend Mate 8 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı4600mAh pili ile Zenfone 3 Ultra almak isterdim ancak 6.8 inc büyük geldi gözüme, gerçi yakından görmedim ama yinede büyüktür diye düşünüyorum ?
Şimdilik Huawei Ascend Mate 7 ile Huawei Ascend Mate 8 arasındayım, 4100mAh pili ile Huawei Ascend Mate 7 daha ağır basıyor.
Huawei Ascend Mate 8 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
mate8 al alırsan hocam 7 ile 8 arasında baya fark var
mate 7 nin seviyesi s5 civarı kesinlikle almayınyanlız işlemci 820 ve 2470 in biraz gerisinde yani işlemci note5 inkinden azcık geri ancak note 5 deki qhd ekran olması performansı biraz düşürdüğü için fhd ekranlı mate 8 note 5 e eşit performans alırsınız...
İşlemcinin farklı olması ilerde size costum rom vb konularda sıkıntı çıkaracaktır ama uzun vadeli kullanmam veya telefonumu usluca kullancam derseniz bu önemsiz note 5 te 3000 mAh var bu cihazda 4000mAh var +fhd ekran var siz bu pille en az 10 saat ekran süresi alırsınız(note serisi ortalama ekran süresi 6 saat) kullanım süreniz ise kullanıma bağlı ama 15 saati rahat alınır.
Butçeniz anladığım kadarıyla 3300 civaruna kadar çıkabiliyormuş.Eğer daha iyisini isterseniz daha iyileri var ama bu yeter derseniz bu cihazın işlemci bakımından her oyunu oynatır bi tek fHd ekrandan endişeliyim o kadar büyük ekrana fHd az olmuş dpi de biraz düşük yani note serisi gibi ekranda kaybolmazsınız ama idare eder tam ni f/p telefonu
Hocam sanırım Galaxy Mega'yı diyorsunuzİsmini hatırlayamadım fakat Samsung'un uygun fiyatlı bir Phablet'i vardı.![]()
Şimdilik aklımda Huawei Mate 8 var.6 inç civarı ise en iyisi Huawei Mate 8 dir.
6.8 inç olarak Zenfone 3 ultra. ( Daha piyasaya çıkmamış )
Ucuz isterseniz Asus Lazer 6 inç var.
Benim tercihim şuanda günümüz şartlarında alınabilecek en güçlü Phablet Mate 8 dir.
Beklerim derseniz daha çıkmasına var lakin Huawei P9 Max var.
Teşekkür ederim şimdi hatırladım.Hocam sanırım Galaxy Mega'yı diyorsunuz![]()
Tereddüt etmeden alın o zaman hocam o paraya gerçekten iyi ama sanırım sd kart girişi sadece 64gb de var ona dikkat edinŞimdilik aklımda Huawei Mate 8 var.![]()
mate 8 öneririmArkadaşlar, 6 inc Phaplet tavsiyesi istiyorum, sizler hangi marka ve modeli önerirsiniz ?