Peter Sauber: 'BMW'deki gelişim yavaşladı'

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
40
Konum
Kıbrıs
Sauber takımının kurucusu ve BMW Sauber'in danışmanı Peter Sauber, takımın son bir yıl içinde kaydettiği gelişimin yavaşladığını ifade etti.



Takımı 2006 sezon sonunda Alman otomobil üreticisi BMW'ye satan 64 yaşındaki Sauber, BMW Sauber'in Macaristan GP'de sergilediği rekabetten uzak performansının, lastikler dahil birçok karmaşık faktörün ideal olarak kullanılmamasından kaynaklandığını ileri sürdü.

2008 sezonunun en güçlü üçüncü takımı olan BMW Sauber, son yarışlarda Toyota, Red Bull ve Renault'nun artan baskıyla karşı karşıya bulunuyor.

Takımın son yarışlardaki genel performansına vurgu yapan Sauber, İsviçre'nin Blick gazetesine yaptığı açıklamada, "Bizi takip eden takımlara göre daha az bir ilerleme içinde olduğumuzu görüyorum" dedi.

Sauber, "Bizim için, sezon başındaki gelişim eğrisi özellikle sezonun bu döneminde aşağı doğru iniyor" şeklinde knouştu.




kaynak:Formula1, F1, GP2, DTM, MOTOGP, Indycar, WRC - Motorsporları haber, resim ve video merkezi
 
Üst