Petek, Can'ı morarttı

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Petek Dinçöz 'Morarırsın' şarkısıyla eski eşine mesajı yolluyor
22 Mayıs 2010 Cumartesi, 10:40:35
516945_detay.jpg

Eşi Can Tanrıyar’dan boşanan Petek Dinçöz önceki akşam Ortaköy’deki Supper Club’ta düzenlenen lansmanla yeni single’ı ‘İşte Böyle Morarırsın’ı tanıttı. Single’ında iki şarkı bulunan Dinçöz’ün ‘Morarırsın’ adlı şarkısının sözlerini Aşkın Tuna yazarken bestesini ise Dr. Hatem Tutkus yaptı. “Şarkıyı eski kocama yaşatmak istediğim duyguları düşünerek yaptırdım. Aşkın Tuna’ya gittim ve Can Bey’in bana yaşattıklarını bir bir anlattım. Aşkın da yüreğini koydu ve şarkıyı yazdı” diyen Petek Dinçöz, ayrılığın ardından büyük acı çektiğini de sözlerine ekledi. 10 yıllık ilişkisinin 3 ay önce bittiğini söyleyen ve ilk başlarda oldukça fazla acı çektiğini belirten Dinçöz, “Bizim ilişkimizi gece hayatı bitirdi” diyerek ayrılıklarının sebebini de açıklamış oldu.
İŞTE O ŞARKININ SÖZLERİ
Morarırsın

pisi pisine bitti bu aşk
senin yüzünden pisi pisine
engel olamadım ne alemine
ne her gece çekip gidişine

eee, sonunda ben de sıkıldım
dedikodudan bıktım usandım
senle beraber yola çıktım
ama canım sen yoldan çıktın

zaman geçtikçe, ateş düştükçe
peşimde daha çok dolanırsın
beni ayakta dimdik gördükçe
işte böyle morarırsın...

HT MAGAZİN / Bora BAĞCIBAŞI

http://magazin.haberturk.com/muzik/haber/516945-petek-cani-morartti

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Can'da onu morartmıştır.Şarkıyla öcünü mü aldı şimdi yani...:D

Can'a nispet ve gönderme yaptı desek daha doğru olur bence...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Şarkı sözleri baya açık güzel yazmış :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
İyi olmuş ayrıldıkları hiç yakışmıyorlardı şarkı da Can'a kapak olmuş

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Evlilik çocuk oyuncağı değildir.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Evlilik çocuk oyuncağı değildir.

Zaten evli olmadıkları halde çok uzun zaman yaşadılar her şey reklam bence madem Can'ın gece hayatından rahatsızdı neden öyle biriyle evlendi vazgeçmeyeceğini bilmesi gerek...Resmen evlilikle oyun oynuyorlar (program bile var;evcilik oyunu)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Zaten evli olmadıkları halde çok uzun zaman yaşadılar her şey reklam bence madem Can'ın gece hayatından rahatsızdı neden öyle biriyle evlendi vazgeçmeyeceğini bilmesi gerek...Resmen evlilikle oyun oynuyorlar (program bile var;evcilik oyunu)

Ya yapmacık oldukları belli ama onlar yüzünden insanlar evliliğe bu gözle bakıyor. Neymiş anlaşamadık ayrıldık! Aile dediğin kutsal bir kurum. Bİlmiyorsan bulaşma. Çocuk oyuncğı değil böyle.

Bir de cinselliği resmileştirme deyimi çıktı evlilik için gül gül ölüp bitiyorum buna...

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Ya yapmacık oldukları belli ama onlar yüzünden insanlar evliliğe bu gözle bakıyor. Neymiş anlaşamadık ayrıldık! Aile dediğin kutsal bir kurum. Bİlmiyorsan bulaşma. Çocuk oyuncğı değil böyle.

Bir de cinselliği resmileştirme deyimi çıktı evlilik için gül gül ölüp bitiyorum buna...

Evet katılıyorum sana