• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Pes11'mı Fifa11'mı? (anket)

Pes11'mi Fifa11'mi?

• Kullanılan toplam oy
    91
  • Anket kapatılmış .
tabiki pes en son fifa 2005 oynadım pes oynadıgımdan beri fifa nasılmış bakmıyorum bile

ikisini de istiyorum:D ikisini de deniyeceğim merak ettim gelişim sürecini takip etmenin de bi zevki var. herşey oynamak değil bence..:)

pes 11 in yada fifa 11 in daha iyi olduğunu nerden anlıyorsunuz oyunları oynayan varmı :) ?

10.seri için yapılsa anket neyse :)

fifa 2011 mi yoksa pes 2011 mi daha çok oynanır ?

Kesinlikle Pes , fifayı ilk maçı oynadıkdan sonra kaldırdım. Pes oynadıkdan sonra fifa oynanmıyor be abi.

Hala PES diyenleri FIFA 11 oynamaya davet ediyorum :D bende PES diyordum ama FIFA muazzam bi oyun yapmış yok böle bişi :S

[video=youtube;36Je-vmFISs]http://www.youtube.com/watch?v=36Je-vmFISs[/video]

Konular birleştirildi...

Bunu söyleyecegim aklıma gelmezdi ama fifa 2011 görsel efektleri harika 1 ekimi bekliyoruz artık :D

bence pes11 cunku gercek futbola daha yakın fıfa11 eglenceye yonelık ıstedgn herseyı yapabılysn hemen top calıp kaleye sut cekebılysn peste oyle degıl topu calman bı dert kaleye uygun pozısyon yakalyıp sutu cekmen ayrı bı dert onn ıcın PES11

ikiside torrente düştü indirelim yorum yazarız arık.:)